Alege un copac, iar noi îți vom dezvălui cele mai importante trăsături ale personalității tale!

Acesta este testul copacului. Alege unul și îți vom dezvălui cele mai importante trăsături ale personalității tale. Căci alegerile noastre spun foarte multe despre noi, pentru că analizând situația ceea ce alegem este dictat de subconștientul tău.


1. Responsabilitate și liniște – Bineînțeles că mereu termini tot ceea ce ai început. Ești o firă modestă, întreprinzătoare și, în mod normal, faci lucrurile cu un umor deosebit. Dar, pe lângă acest aspect, lupți în mod continuu pentru a menține pacea și liniștea atât în viața ta, cât și în mediul înconjurător.

Știi cum să meditezi și cum să analizezi argumentele. Însă frica ta de confruntare sau de un posibil schimb de replici te oprește să spui uneori ceea ce gândești, de aceea preferi să fii tot timpul o persoană calmă, aici știi că ești în siguranță.

Ai o provocare foarte mare căreia trebuie să îi faci față: învață să accepți și să o continui cu entuziasm. Viața merge înainte și trebuie trăită exact așa cum aceasta vine. Trebuie să îți amintești că orice se întâmplă este cu un motiv. Tot ceea ce trebuie să faci este să analizezi cu mai multă atenție ce se petrece în jurul tău, astfel vei putea manipula situațiile în favoarea ta.


2. Cooperare și reflectare – Tu ești unul din acel gen de oameni care muncesc din greu pentru a obține ceea ce își doresc și chiar și așa nu încetezi niciodată să îi ajuți pe cei din jurul tău. Reflectarea, sinceritatea și loialitatea sunt doar câteva din calitățile tale. Faptul că deseori sfârșești prin a te implica în același timp în mai multe proiecte și activități foarte fi o parte negativă care să îți afecteze disciplina.

Este bine și grozav să muncești la proiectele tale și să îi ajuți pe cei din jur, dar trebuie să te mai gândești și la tine și la nevoile tale și să îi lași la o parte pe cei din jurul tău. Pe de altă parte, și tu vrei să ai succes în ceea ce faci. Alege câteva lucruri de făcut și fă-le ca la carte, chiar dacă tentația de a te implica mai mult este mare. Nu te mai implica și în alte activități care vor consuma mult timp și efort până vor fi completate.

3. Generozitate și inteligență – Ești, fără discuții, o persoană sinceră, discretă și elocventă care pune valoare pe cunoștințe și idei bune. Știi că ideile au puterea de a schimba lumea, tocmai de aceea ar trebui să începi să le faci auzite pe ale tale. Îți place să prezinți oamenilor ideea ta, însă atunci când observi că tot ceea ce primești din partea lor este ignorare devii ușor frustrat.

Ține minte, sunt trei reguli de bază care îți vor oferi pacea interioară de care ai nevoie: trăiește, lasă-i și pe cei din jur să trăiască și nu îi judeca niciodată. Îți poți asuma că ești pe calea cea bună, dar nu fă greșeala să crezi că este singura cale.


4. Sensibilitate și creativitate
Mereu ai fost o persoană prietenoasă și artistică ce este curioasă de orice se află în jurul ei. Sensibilitatea ta este mult mai puternică decât îți imaginezi și îți oferă sensul frumuseții (pe care îl aplici pe tine). Mereu îți exprimi independența și în unele cazuri poți exagera cam tare întrecând unele limite.

Provocarea supremă pentru tine este să tolerezi și să accepți diferențele oamenilor din jur. Asta pentru că, până acum,ai cauzat decât conflicte grele cu oamenii apropiați doar datorită unor opinii. Îndeplinește această provocare și vei vedea că viața ta se va schimba radical în bine.

5. Muncă grea și eficiență
Mereu ai fost o persoană activă, determinată, muncitoare și cu fața către succes. Când îți dorești ceva te duci după acesta în linie dreaptă și cu determinare în suflet știind bine ce îți dorești. Însă, paradoxal, frica ta cea mai mare este să muncești peste limite și să îți creezi cu propria mână dezavantaje. Stresul și extenuarea mentală sunt ultimele lucruri pe care ți le-ai putea dori.

Dezvoltarea personală și atingerea scopurilor sunt lucruri importante pentru tine. Însă nu mai importante decât sănătatea și familia. Acceptă faptul că nu ești un supra om și ai nevoie de odihnă și o cale frumoasă de a te odihni este petrecutul timpului alături de persoanele pe care le iubești. Asta îți va permite să muncești mai satisfăcător și mai benefic.


6. Imaginație și precizie – Mintea ta este plină de vise și scopuri. Visezi de mult la momentul în care îți vei atinge fiecare scop în parte și vei putea lua o pauză de la muncă. Bineînțeles că deja ai lucruri minunate, însă firea ta spontană își dorește mereu mai mult. Truda ta de a-ți atinge scopurile va da rezultate și rezultatele te vor încânta. Ține minte că și cele mai importante părți ale vieții pot fi tratate cu un zâmbet sincer.