Horoscopul țigănesc pentru final de an. Ce soartă vor avea zodiile

Află ce îți rezervă astrele pentru finalul acestui an. Care sunt previziunile horoscopului țigănesc, în rândurile de mai jos!


PUMNAL – BERBEC: Cei născuți sub zodia Pumnalului (în horoscopul țigănesc) vor avea parte de un final de an destul de complicat. Trebuie să se pregătească din timp pentru începutul lui 2018. Au la dispoziție câteva săptămâni să își rezolve problemele pentru a nu intra cu ele în noul an.

COROANA – TAUR: Taurii din zodiacul țigănesc vor fi ceva mai consecvenți, mai pragmatici, mai prezenți în viața de familie. Vor avea parte de tot ce își doresc, asta dacă știu cum să ceară anumite lucruri.

SFEȘNIC – GEMENI: Gemenii au multe de învățat pe final de an. Vor fi cadorisiți în luna decembrie. Vor fi în centrul atenției mai mult ca în oricare altă perioadă a anului.

ROATA – RAC: Racii trebuie să își rezolve și ei problemele, mai ales cele de natură emoțională. Vor sta ceva mai bine cu psihicul la final de an, asta pentru că vor fi înconjurați de oameni minunați.

STEA – LEU: Leii din zodiacul țigănesc s-ar putea să piardă anumite sume de bani pe ultima sută de metri. Trebuie să nu se mai lăcomească, să fie mai prudenți cu cheltuielile, altfel vor avea de suferit. Nu e tocmai plăcut să fii fără bani de sărbători!

CLOPOT – FECIOARĂ: Acești nativi protejați de divinitate vor trece prin tot felul de încercări în obținerea succesului scontat. Vor avea un final de an plin de bucurii, dar și de obstacole.

Pag. anterioară1 din 2