Studiu european, a scos la iveala adevarul despre Turnurile Gemene exact la 15 ani de la tragedie. Au fost demolate controlat

Un studiu european, a scos la iveala faptul ca in data de 11 septembrie 2001, Gemenele au fost demolate controlat. Studiul a fost realizat de patru fizicieni si a fost publicat in Revista Eurofizica. „Probele arata ca toate cele trei cladiri au fost distruse printr-o demolare controlata.” spun fizicienii.


WND.COM Spune:
“Avand in vedere implicatiile emotionale, este absolut nesecar ca aceasta ipoteza sa faca obiectul unei investigatii cu adevarat stiintifica si impartiala, de catre autoritatile responsabile” au mai adaugat fizicienii.
Steven Jones, profesor de fizica, in cadrul Universitatii din Brigham, Robert Korol, profesor emerit in inginerie fizica, in cadrul Universitatii din Ontario, Anthony Szamboti, inginer proiectant cu peste 25 de ani de experientea si Ted Walter, director executiv in cadrul Architects & Engineers, au condus acest studiu.

Constient de caracterul controversat al raportului, Europhysics a inclus declaratiile unui editor, in numarul din septembrie al anului septembrie 2016: „Aceasta caracteristica este oarecum diferita de articolele noastre obisnuite pur stiintifice, in sensul ca acesta conține unele speculatii. Cu toate acestea, avand in vedere calendarul si importanta problemei, consideram ca această problema este suficient de tehnica si de interesanta pentru a fi citita de catre cititorii nostri. In mod evident, autorii sunt direct raspunzatori pentru continutul acestui articol.

In luna august 2002, Institutul National de Standarde si Tehnologie, din SUA, a lansat ceea ce urma sa fie o investigatie de sase, privind esecul de la 9/11. S-a a constatat faptul ca ambele Turnuri Gemene, precum și 47 de etaje ale World Trade Center Building 7, care nu au fost lovite de avion, s-au prabusit ca urmare a incendiului. Chiar și NIST a constatat ca cele trei cladiri au fost „singurele cazuri de colaps cunoscute, unde incendiile au jucat un rol important.”

“Se poate repeta ,faptul ca incendiile nu au cauzat prabusirea totala a cladirilor de mari dimensiuni, in data de 9/11″, declara cercetatorii. „Am fost martorii unui eveniment fara precedent in data de 11 septembrie 2001? ”
De asemenea, raportul a concluzionat: „Avand in vedere implicatiile emotionale, moral este absolut necesar ca aceasta ipoteza sa facă obiectul unei investigații cu adevarat stiintifica si impartiala de catre autoritatile responsabile.”

Cercetatorii au descoperit si faptul ca „singurul fenomen de natura sa prabuseasca astfel de cladiri, o procedura cunoscuta sub numele de demolare controlata, prin care explozivi sau alte dispozitive sunt folosite pentru a darama o structura, in mod intentionat.”

Ei au mentionat si ca ” La 15 ani dupa eveniment, un numar tot mai mare de arhitecti, ingineri și oameni de stiinta sunt convinsi de aceasta explicatie.”

Iata cateva explicatii ale cercetatorilor:
• De obicei, incendiile, nu sunt suficient de fierbinti si nu dureaza destul de mult, pentru a genera suficienta energie pentru a incalzi elementele unei structuri mari. In cazul WTC 7, de exemplu, factorul de siguranță a fost, in general, de 3 sau mai mare. In cazul de fata, 67% din intensitate ar fi trebuit sa se evapore ceea ce ar insemna ca otelul s-ar fi incalzit la aproximativ 660 °
• Majoritatea cladirilor mari au sisteme de incendiu de stingere, care impiedica extinderea unui incendiu de mari dimensiuni.
• Elementele structurale sunt protejate de materiale de ignifugare, care sunt concepute pentru a impiedica atingerea temperaturilor prea ridicate.
• Astfel de structuri au cadre din otel si sunt proiectate pentru a avea sisteme structurale extrem de redundante.

Pag. anterioară1 din 2