10 Reguli dure ale femeilor adevărate! Te vor aduce cu picioarele pe pământ

Mulți părinți preferă să își educe fiicele, tăinuind faptul că lumea înconjurătoare nu este atât de minunată și senină, iar viața nu este deloc asemenea unei povești. Atunci când prințesa crește mare și devine femeie, lovindu-se de realitatea dură a vieții, lasă mâinile în jos și cade în disperare. Iată de ce este mai bine să fii din timp pregătită de faptul, că magia există doar în desenele animate pentru copii.

1. Este imposibil să dovedești ceva cuiva
Poți să te dai cu capul de pereți, dar crede-mă, să încerci să convingi pe cineva de ceva este un lucru inutil. De aceea, nu îți irosi puterile, nervii și timpul pentru a face asta. Pur și simplu, fă ceea ce consideri că e necesar și corect, fără a te justifica și a raporta cuiva.

2. Prințul pe cal alb nu există
Cât de dureros nu ar fi să conștientizezi asta, însă fiecare fată matură trebuie să știe, că nu există prinți în viața reală. Nimeni nu va veni să te salveze, să îți soluționeze problemele, să te întrețină și să îți pună lumea la picioare. Concluzia este una: trebuie să te sufleci la mâneci și să îți aranjezi de sinestătător viața.

3. Femeia trebuie să fie un pic bărbat
Nu în sensul, că trebuie să se transforme într-o ființă mai masculină. În fiecare femeie trebuie să existe trăsături de caracter bărbătești: încăpățânare, tenacitate, sânge rece – atunci îți va fi mai ușor să obții ceea ce îți dorești, te asigur!

4. Nu trebuie să te dizolvi complet într-o relație
Este cea mai mare greșeală a femeilor! Trebuie să rămâi tu însuți, să îți trăiești viața proprie, să nu uiți de dorințele, scopurile și visele tale. Să nu te transformi într-o umbră tăcută a partenerului.

5. Bărbații iubesc femeile prostuțe
Acest fapt a fost demonstrat deja de nenumărate ori. Bărbații iubesc femeile, care le sunt în mod clar inferioare în dezvoltarea intelectuală. De ce? Pentru că pe fundalul ei este mult mai ușor să arăți deștept, de succes și priceput în viață. De aceea, lasă-l să creadă că așa este, însă nu te lăsa dusă prea mult de val.

6. Banii nu sunt cel mai important lucru în viață
Cu ei nu le poți cumpăra pe toate. Da, banii contează, însă doar ca mijloc de a-ți atinge scopurile și dorințele. Aceștia nu trebuie să fie pe primul loc în viața ta.

7. Eșecurile te ajută să mergi mai departe
Orice eșec este un pas spre succes. Chiar și cea mai disperată și irezolvabilă situație trebuie să o percepi ca pe o experiență fără de preț, care te va ajuta să te miști mai departe, să devii mai puternică și să nu repeți greșelile făcute. Nu te teme să greșești, teme-te să stai pe loc și să nu avansezi.

8. Chiar și cei mai apropiați oameni te pot trăda
Chiar și cei, care consideri că nu sunt capabili de așa ceva. Fiecare om are obiceiul de a îi idealiza pe cei dragi. Și atunci când oamenii își arată adevărata față, asta pentru noi devine o lovitură foarte grea. De aceea fii întotdeauna gata de faptul, că în realitate oamenii sunt mai răi decât par.

9. Posezi informație – posezi lumea
Iată de ce întotdeauna învață, dezvoltă-te și cunoaște lucruri noi. Auto-dezvoltarea este unul dintre cele mai importante componente ale armoniei interioare. Citește cărți, privește filme, frecventează seminare și training-uri, călătorește – și aceasta este o metodă excelentă de a-ți lărgi cunoștințele.

10. Iubește-te pe tine însuți
O greșeală extrem de mare a femeilor noastre este incapacitatea de a se iubi pe sine. Ele pot dărui iubire fără limite tuturor, soților, rudelor, vecinilor, colegilor, celor care suferă de foame în Africa, însă când vine vorba de sine nu le ajunge iubire. Această stare este distructivă pentru femeie, de aceea, ai grijă de tine în primul rând. Gândește-te și la dorințele și necesitățile proprii, nu doar la a celor din jur.