11 dintre cele mai scumpe lucruri din lume – al 3-lea le întrece pe toate

Cele mai scumpe lucruri din lume impresionează pe oricine și unii dintre noi ar dori cu siguranță să le aibă. Alții, poate, rămân fără cuvinte sau se simt puțin indignați. Unele dintre obiectele pe care ți le prezentăm mai jos nu sunt indispensabile sau foarte utile, dar te poți lăuda că deții o piesă extrem de scumpă și, de multe ori, unică. Iată o listă cu câteva dintre cele mai scumpe lucruri din lume:

1. Probabil nu te-ai fi așteptat niciodată ca hârtia igienică să coste 1,3 milioane de dolari! Rola de hârtie igienică este făcută din aur de 22 carate.

2.Un ceas Chopard ajunge la prețulș de 25 de milioane de dolari.

3. Anumită lenjerie de la Victoria’s Secret valorează 10 milioane de dolari. Modelele care poartă corsetele sau sutienele respective sunt păzite de bodyguarzi în timpul spectacolelor de modă deja celebre.

4. O sticlă de șampanie din 1916 este cea mai veche din lume. O persoană o poate cumpăra pentru suma modestă de 275.000 de dolari. A fost recuperată de pe fundul oceanului în 1997.

5. Cel mai scump iPhone din lume este în valoare de 2,7 milioane de dolari. Este făcut din aur solid de 18 carate și are mai mult de 6.000 de diamante încorporate.

6. Un skateboard acoperit cu aur pur valorează suma modică de 15.000 de dolari. Probabil nu lasă pe nimeni inima să iasă cu el pe stradă.

7. Un parfum marca Clive Christian are valoarea de de 215.000 de dolari. A fost creat în 1872, la cererea Reginei Victoria, și s-au făcut numai 10 sticle, fiecare având un colier din aur de 18 carate și un diamant.

8. Un costum bărbătesc a fost evaluat la 892.500 de dolari. Designul aparține Stuart Hughes și Richard Jewels și există doar trei astfel de costume în lume. Persoanele care poartă un astfel de costum probabil stau cu frică să nu-l păteze la o petrecere.

9. Există un câine care valorează 555.000 de dolari. Este din rasa Mastiff tibetan și se numește Yangtze River Number Two. Probabil patrupedul nu are nici cea mai vagă idee cât de mult valorează.

10. Cel mai scump automobil din lume este W Motors Lykan Hypersports și are o valoare de 3,4 milioane de dolari. Creatorii săi au anunțat că vor face doar șapte mașini, deși au avut sute de solicitări.

11. Cel mai scump apartament din lume va fi construit în Monaco și va se va vinde unui client norocos pentru 400 de milioane de dolari. Este penthouse-ul Turnului Odeon și va avea 5 etaje. Probabil multe persoane și-ar dori să-și permită să locuiască acolo.