4 motive pentru care și băieții buni înșală – Motivele pentru care ajung să calce strâmb!


Pentru a intelege de ce au barbatii tendinta sa fie infideli, trebuie in primul rand sa intelegi mecanismul psihologic ce se produce in mintea lor.

Citeste mai jos 4 cauze care ii pot impinge pana si pe „baietii buni” sa cada in pacat:

1. Nu stiu sa comunice
Cand vine vorba de a-si intelege propriile sentimente – pe care ar trebui sa le si impartaseasca apoi – barbatii esueaza teribil.

Daca unui tip nu ii convine ceva sau isi doreste altceva de la relatie, sansele sa iti si marturiseasca nemultumirile sunt mici.

Ce solutie i se pare mai buna? Sa gaseasca acel ceva care considera ca lipseste legaturii voastre in afara relatiei.

2. Au o stima de sine scazuta
Multi barbati, desi isi iubesc foarte mult partenerele si vor sa isi petreaca tot restul vietii cu ele, au nevoie sa isi demonstreze ca inca pot fi doriti si de alte femei. Astfel, aleg sa calce stramb.

3. Evita discutiile in contradictoriu
Evitarea conflictelor este un alt semn al neputintei de a comunica. Decat sa vorbeasca despre dorintele lor si probabil sa raneasca sentimentele iubitelor, barbatii se indreapta mai degraba spre o alta persoana cu care sa compenseze ceea ce simt ca nu primesc.

4. Aleg calea mai simpla
Din perspectiva lor, nu are rost sa isi supere iubhitele prin a deschide un subiect legat de ceea ce ii nemultumeste.

In schimb, pentru barbati este mai usor sa caute ceea ce nu au in alta parte si sa pretinda ca sunt fericiti cu iubitele actuale,

Atunci când iubești cu adevărat, poți face cele mai nebunești lucruri. În momentul în care ai dubii în legătură cu fidelitatea partenerului tău, de cele mai mult ori nu mai judeci limpede, de aceea se spune că gelozia este cea mai grea boală.

Loading...