5 lucruri extraordinare pe care sigur nu le stiai depre pipotele de pui

Atunci cand gatim, oferim prioritate produselor ieftine si care arata bine. Însa uneori în randul produselor pe care le evitam pot fi gasite alimente foarte utile, asa cum ar fi de exemplu pipotele.

În acest articol vei afla de ce este bine pentru sanatate sa consumi pipotele de pui. Dupa calitati ele sunt asemenea carnii!

De ce trebuie sa mancam pipote

1. Sorbent natural
În medicina traditionala pipota ocupa un loc de cinste, pentru ca are proprietatea de a atrage în sine toxinele care cauzeaza intoxicatiile alimentare.

Adica, nu este doar un aliment, ci si un medicament, care spre deosebire de antibiotice nu omoara microflora stomacului si nu dauneaza sanatatii.

2. Stimuleaza cresterea la copii
Zincul este un element indispensabil pentru cresterea oaselor la copii, care poate fi gasit abil în pipote. Iata de ce acestea sunt recomandate pentru copii. În plus, zincul întareste unghiile si parul.

3. Întinereste pielea
Continutul ridicat de proteine contribuie la accelerarea metabolismului, lucru care previne îmbatranirea si aparitia tumorilor. În plus, seleniul din pipote este un element important pentru buna functionare a glandei tiroide si care mareste longevitatea. Consumand pipote vei putea ramane mult timp tanara si sanatoasa.