5 semne că relația ta a luat sfârșit

Este momentul să renunți la relația de cuplu dacă îți dai seama că lucrurile nu mai merg deloc între voi. Chiar dacă îl iubești și chiar dacă asta înseamnă să te faci singură să suferi, vezi care sunt semnele care îți arată că relația ta a luat sfârșit.

Găsești tot felul de scuze ca să nu faci dragoste
Nu te mai simți atrasă de el, așa că de câte ori îți propune sau te întreabă, nu știi ce scuze să mai găsești ca să nu te apropii de el prea mult. Nici săruturile, nici îmbrățișările nu mai sunt o variantă în viața voastră de cuplu, iar lipsa intimității nu poate duce decât la despărțire.

Orice este mai important ca el
Atunci când relația este pe sfârșite – sau deja sfârșită – nu mai simți nevoia să petreci timp cu partenerul tău. Orice lucru care apare la serviciu este mai important ca el, orice altă persoană din jurul tău primește mai multă atenție din partea ta decât el. Este o reacție naturală, omenească, însă dacă vei continua să-l ignori nu vei face decât să destrami relația într-un mod urât. Mai bine te desparți de el imediat cum îți dai seama că te porți astfel.

Nu te mai porți frumos
Știi cum se comportă îndrăgostiții la începutul unei relații? Totul este plăcut pentru că amândoi se poartă frumos și se respectă unul pe celălalt. Dacă tu ai ajuns într-un punct în care pur și simplu nu-ți mai pasă să ai un comportament potrivit pentru partenerul tău, atunci nu mai ai ce căuta în această relație. Pune-i punct până să ajungeți să vă adresați injurii unul altuia.

Simți că meriți mai mult
Intuiția ar trebui ascultată de fiecare dată când îți transmite ceva. Dacă tu simți că bărbatul cu care ai o relație te ține pe loc sau, mai rău, te trage în jos, ar trebui să renunți la el. Nicio relație de cuplu nu merită un asemenea compromis dacă ție nu îți este bine acolo unde te afli.

Nu mai faci niciun efort ca să arăți bine
Ai renunțat să mai depui efort și energie ca să arăți bine, iar asta nu se întâmplă pentru că ești comodă, ci pur și simplu părerea lui nu mai contează pentru tine. Atunci când bărbatul de lângă tine nu mai are nicio importanță, cel mai sănătos lucru pe care îl poți face pentru amândoi este să te desparți de el cât mai repede.