5 semne care îţi arată că o femeie te vrea, chiar dacă nu ţi-o spune

Femeile pot ascunde dorințe pe care au sau nu curajul să le manifeste. În ceea ce privește categoria femeilor care ar face orice pentru ceea ce îşi doresc, mai ales când vine vorba de un bărbat, semnele sunt clare!

Zâmbetul
Este cel mai vizibil semnal pe care o femeie îl poate arăta unui bărbat.
Zâmbetul seducător îl va determina pe bărbat să realizeze ce intenții are o femeie, fără prea multe cuvinte. Așadar, bărbați, nu ignorați zâmbetul unei femei!

Atingeri tandre tot timpul
Motivul pentru care femeia și-ar dori să îl atingă cât mai mult pe bărbatul de alături nu este altul decât că îl dorește. Prin aceste gesturi tandre femeia îi va capta atenția unui bărbat.

Invadarea intimității
Fie că este cazul, fie că nu, o femeie atrasă de un bărbat va încerca să fie cât mai aproape de el. Fără să se gândească dacă exagerează sau nu, o femeie care îşi dorește un anumit bărbat va încerca să fie cât mai aproape de el.

Amabilitatea
Modul în care se comportă o femeie în preajma bărbatului pe care îl place o poate da de gol. Niciun bărbat nu este atât de naiv încât să nu realizeze intențiile unei femei, mai ales când gesturile și comportamentul spun tot.

Îți va atrage atenția
Pentru a impresiona un bărbat, femeile fac orice pentru a-și atinge scopul. Fie că apelează la tonalitatea vocii, pentru a-și evidenția feminitatea, fie că sunt mult prea atente la ceea ce va spune bărbatul, femeile îi vor acorda atenție deplină…

Chiar dacă de cele mai multe ori bărbații fac primul pas, exista și femei care abordează bărbații pentru a întreține relații intime.