6 trucuri creative mai puțin cunoscute care te ajută să îți impresionezi prietenii și familia – încearcă-le și tu

Îți prezentăm câteva tehnici pe care e posibil să le fi scăpat cu vederea. Sunt obișnuiți să facem aceleași lucruri în fiecare zi, fără să ne gândim că există variante mai rapide și mai creative care ne pot fi de folos. Ne putem folosi de obiecte banale pentru a face creații ingenioase. Cu ajutorul acestora, poți să îți surprinzi în mod plăcut prietenii și familia. Iată câteva dintre cele mai interesante:

1. Cinematograf acasă
Acest truc te va ajuta să petreci o după-amiază de neuitat la film, alături de prietenii tăi. Ai nevoie doar de telefonul mobil, o cutie de pantofi și un vas de sticlă rotund și plat. Trebuie să faci o gaură la unul dintre capetele cutiei și să pui acolo sticla. Apoi, pune telefonul acolo cu filmul pe care vrei să-l vezi și vei obține o proiecție incredibilă cinematografică chiar la tine acasă.

2. Husă de protecție specială
Loviturile, zgârieturile sau chiar spargerea ecranului scurtează durata de viață a telefonului tău. E posibil să nu ne putem permite să cumpărăm una, așa că există o alternativă simplă. Umflă un balon care are culoarea ta preferată. Apoi, trebuie să scoatem aerul plasând dispozitivul deasupra balonului. La final, vei observa că telefonul s-a lipit de balon.

3. Lasă totul curat lună în doar câteva minute
Uneori, se întâmplă să vărsăm lichid pe mobila din casă care rămâne pătată. Mașina de spălat consumă multă apă și detergent, așa că există o metodă simplă și practică pentru a scăpa de petele inestetice. Amestecă 300 ml de apă, 100 ml de alcool și oțet și o lingură de bicarbonat de sodiu. După 5 minute, aplică amestecul pe pată, iar aceasta va dispărea imediat.

4. Împarte un măr în 2 părți egale
Iată o cale eficientă și interesantă de a tăia un măr în 2 doar cu ajutorul mâinilor. Ține un măr cu ambele mâini și cu degetele mari deasupra lui. Apasă tare și fă o mișcare de rotație pentru a reuși să îl despici chiar pe mijloc.

5. Fluieră cu ajutorul unui fir de iarbă
Dacă ieși afară cu prietenii tăi, culege un fir de iarbă și ține-l strâns între degetele mari cu unghiile înspre tine. Suflă prin gaura care se creează atunci când ții palmele apropiate. Iarba va face un sunet subțire.

6. Băuturi care își modifică culoarea
Pune câteva picături de colorant alimentar în pahare, sub niște cuburi de gheață și toarnă o băutură transparentă deasupra, cum e apa sau ceva acidulat. Vei obține câteva băuturi colorate și vesele de care să te bucuri alături de prietenii tăi.