8 lucruri pe care le face orice femeie, dar despre care nu va recunoaște niciodată – dacă ești femeie, sigur și tu le-ai făcut măcar o dată

Femeile fac aceleași lucruri pe care le face toată lumea, dar decid să nu recunoască aceste lucruri deoarece consideră că sunt mult prea rușinoase pentru ca lumea să știe despre ele.

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că suntem cu toții oameni și că în principiu facem cam aceleași lucruri, indiferent dacă suntem bărbați sau femei. Mai jos vei putea descoperi 9 lucruri pe care femeile le fac în mod regulat, dar nu recunosc niciodată.

1. Storsul coșurilor și al punctelor negre de pe față și de pe corp
Încă de la o vârstă fragedă, fetele ajung să urască coșuri și punctele negre, dar pe măsură ce trece timpul și ele se maturizează, se pare că se bucură de această activitate care nu este tocmai benefică. Femeile găsesc storsul coșurilor ca fiind foarte satisfăcător și interesant.

2. Degetul în nas atunci când nimeni nu le vede
Poți să crezi asta sau nu, dar și femeile au mucus în nasul lor, chiar dacă poate părea de-a dreptul șocant. Există o singură modalitate de a-l scoate când nu sunt șervețele în jurul lor și anume folosirea degetului, iar ele chiar nu se sfiesc să o facă.

3. Smulgerea firelor de pe sub piele
Femeile iubesc când unele fire de păr ajung să crească pe sub piele. Ei au o nemăsurată satisfacție atunci când își îndepărtează aceste fire de păr buclucașe.

4. Jocurile stupide
Femeile fac aceleași lucruri pe care le fac și bărbații. Lor le place să se joace jocuri prostești și să se provoace una pe alta în a face lucruri pe care nimeni nu se așteaptă să le facă.

5. Pozele zilnice
Fetelor le place să își facă poze senzuale și drăguțe doar pentru a le face. Uneori le trimit prietenilor pentru a le arăta cât de simpatice sunt, alteori le fac doar pentru a le șterge ulterior.

6. Spălatul sutienului
Femeile nu prea își spală sutienul; ele își țin sutienele timp de câteva săptămâni înainte să decidă să le spele. După o săptămână de purtare a sutienului, începe să miroasă destul de rău.

7. Fața din cauza plânsului
Atunci când femeile sunt zdrobite peste orice măsură și încep să plângă, ele se deplasează spre oglindă pentru a vedea în reflecția lor dacă mai arată atrăgătoare.

8. Părul din duș
Când femeile se spală pe cap în duș, părul lor cade în mod normal. Cu părul căzut ele decid să înceapă să facă o adevărată artă din el.