8 obiceiuri ale femeilor care le scot peri albi bărbaţilor

Chiar dacă majoritatea bărbaţilor judecă şi aleg o femeie în primul rând în funcţie de aspectul ei fizic, odată cu trecerea timpului, comportamentul ei este cel care are un rol fundamental. Iată o listă cu câteva lucruri pe care femeile le fac frecvent şi îi scot din minţi pur şi simplu pe bărbaţi cu ele:

1. Mănânci de pe farfuria lui
Dorinţa ta de a gusta din cartofi lui prăjiţi e posibil să-l enerveze din mai multe motive. E posibil să fie o persoană posesivă sau nu se satură cu mâncarea care mai rămâne în farfurie. Dacă ţi-e poftă de cartofi, comandă-ţi şi tu o porţie.

2. Îi faci curăţenie în spaţiul său personal
Dacă ţie ţi se pare că e un loc dezordonat, partenerul tău îţi va spune că sunt obiecte aranjate astfel pentru un motiv anume. Atunci când îi faci curăţenie printre lucruri pot apărea certuri inutile. După ce ai mutat lucrurile de la locul lor, e posibil să nu mai găsească nimic.

3. Ieşi mereu în oraş
Unii bărbaţi adoră femeile cărora le place să petreacă mereu, beau la fel de mult ca ei, le place să stea în mulţimi şi preferă aventurile de noapte. Cu toate acestea, e posibil ca bărbatul care are intenţii serioase cu tine să nu accepte asta.

4. Bârfitul
Nevoia constantă de a bârfi, de a discuta despre aspectul altora şi ce se întâmplă în viaţa lor amoroasă e sâcâitor. Acest lucru îl face pe partenerul tău să se întrebe dacă nu-l bârfeşti şi pe el pe la spate.

5. Îmbrăcăminte necorespunzătoare
Cu toţii ne dorim să arătăm impecabil, chiar şi atunci când ne plimbăm prin parc. Tocurile incomode şi rochiile strâmte nu vor fi apreciate deloc de partenerul tău dacă e nevoit să te care în braţe şi să te audă mereu cum te plângi de durere.

6. Ocupi tot spaţiul cu lucrurile tale
Dacă ocupi toată baia cu o mulţime de produse şi foloseşti tot spaţiul din dulap pentru hainele tale, partenerul tău nu se va bucura deloc. S-ar putea simţi ofensat pentru că nici măcar nu foloseşti toate lucrurile, iar lui i-ai lăsat liber doar un colţişor mic.

7. Plângi fără motiv
Bărbaţii nu ştiu ce să facă atunci când o femeie plânge fără să aibă un motiv anume. Dacă faci asta mereu, îl vei enerva şi nu va empatiza deloc cu tine.

8. Îţi aranjezi hainele în public
Dacă ai nevoie să îţi retuşezi machiajul sau să îţi aranjezi hainele, cere-ţi scuze câteva minute şi mergi la toaletă. Nu face asta în public şi păstrează puţin mister, mai ales la începutul unei relaţii.