A aflat cu stupoare ca are in curte o comoara ingropata, de care nu a stiut nimic ani de zile. Ce a aflat un barbat de la FBI

Agentii FBI au gasit 600.000 de dolari ingropati in curtea unei case din Los Angeles, ocupata la un moment dat de un sofer de camion care este inchis acum pentru furtul a peste un milion de dolari.

Suma – in bancnote de 10 si 20 de dolari – ambalata in pungi de plastic, a fost gasita ingropata sub niste copaci, in curtea casei in care a locuit candva Cesar Yanez si care acum este locuinta de alta persoana, relateaza The Huffington Post.
Yanez am fost condamnat la 5 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a furat, impreuna cu un coleg, peste un milion de dolari din banii Bank of America pe care cei doi ii transportau.

Potrivit anchetei, dupa ce au ridicat suma de la banca, cei doi au oprit intr-o parcare si au luat banii, dupa care i-au impartit. 85.000 de dolari au fost recuperati cand a fost descoperit furtul. Acum, autoritatile federale trebuie sa mai recupereze inca aproximativ 400.000 de dolari.