A comandat rochia de mireasă a visurilor ei, dar s-a ales cu o „gaură” în buzunar! Ce a primit o tânără, în locul ținutei superbe – mori de râs! FOTO

Tot mai multe persoane împărtășesc internauților experiențele lor eșuate la capitolul cumpărături. O tânără care se pregătea de nuntă și-a comandat pe internet rochia de mireasă a visurilor ei, dar ceea ce a primit întrece orice imaginație. Vă spunem doar atât: urmează hohote de râs!

Lory, o tânără de 28 de ani din America a fost cerută în căsătorie de iubitul său și, ca orice femeie, aceasta a pus la punct toate detaliile pentru marele eveniment din viața ei.

A ales florile pentru ziua cea mare, localul, artiștii, iar rochia a decis să o cumpere de pe internet. A găsit o rochie de mireasă tip sirenă, cu broderie, absolut superbă și s-a gândit că va arăta ca o prințesă. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului, iar tânăra s-a ales cu o dezamăgire de zile mari, care a stârnit hohote de râs.

Ce a comandat și ce a primit, de fapt
Lory a așteptat cu sufletul la gură ca rochia să ajungă în posesia ei. Ziua în care a primit pachetul a fost una fericită, până în momentul în care a decis să-l desfacă. În locul rochiei de mireasă pe care o comandase pe internet, tânăra a primit o cârpă: o rochie ieftină, realizată extrem de prost, din materiale de cea mai proastă calitate, transparentă și care nu avea nicio legătură cu realitatea. Dezamăgirea ei a fost cu atât mai mare cu cât a plătit, pentru piesa vestimentară cu pricina, suma de 1200 de euro.

Nervoasă, Lory a făcut o fotografie cu ceea ce a comandat și cu ceea ce a primit și și-a spus povestea pe internet. „Am comandat rochia visurilor mele, dar am primit asta. Acum nunta mea este distrusă, pentru a cumpăra o altă rochie voi avea un buget mult mai mic, nu-mi mai permit ceva scump. Sper să ies cu bine din această situație” a spus Lory, pe rețelele de socializare, acolo unde a și atașat fotografia cu dezastrul vestimentar.