A intrat în orfelinat dar nu auzea nici musca! A mers în creșă cu 100 de pătuțuri pline, dar aici nu plângeau copiii. Când a întrebat un angajat de ce, răspunsul l-a îngrozit

O poveste uluitoare din care avem toți ce să învățăm. Iată ce se întâmplase de fapt.

Când un misionar din Uganda a intrat într-un orfelinat, nu i-a venit să creadă liniștea care exista acolo, niciun copilaș nu plângea. Deși acest lucru poate fi ceva bun pentru unii oameni, misionarul lucrase într-un orfelinat și știa că acesta e mereu un semn rău.

Daya Magner a postat această poveste pe pagina ei de Facebook, iată ce a scris:

,Prima dată când eu și Matt, soțul meu, am lăsat-o singură pe Luella, fata noastră, a fost pentru o conferință, dar acolo un misionar ne-a împărtățit o poveste care m-a zguduit pentru totdeauna și mă va bântui mereu. Misionarul fusese într-un orfelinat din Uganda, unde mai fusese și în alți ani, dar de data aceasta era diferit. El a mers și în creșa care avea peste 100 de pătuțuri pline de copii, dar când a ajuns acolo a ascultat uimit pentru că nu auzea niciun sunet.
Liniștea este un sunet care lipsește întotdeauna în creșe. Așa că misionarul s-a întors către gazda sa și l-a întrebat de ce e atâta liniște, răspunsul nu-l va uita niciodată.

Iată ce i-a zis: La o săptămână după ce au fost aduși aici, după ce au plâns ore întregi, copiii pur și simplu s-au oprit toți la un moment dat atunci când au înțeles că nu venea nimeni să îi ia… Copiii se opriseră din plâns și jucat pentru că au înțeles că nu va veni nimeni niciodată să-i mai ia de acolo.

Femeia continuă și spune că în acel moment a fost devastată, când a ajuns acasă și-a strâns fetița în brațe și i-a promit că orice li s-ar întâmpla, ea, mama ei, se va întoarce mereu după ea. Mereu, chiar și la 2 dimineața când îi va auzi strigătele adormite.

,,Vom fi acolo, a mai adăugat ea, să o ținem în brațe și să fim alături de ea. Îi vom arăta prin lacrimile noastre că e în ordine să plângă, că e bine să simtă. Că noi vom veni mereu la ea când o va face.”