A primit prin posta portofelul care i s-a furat in urma cu 14 ani! Ce era inauntru

Un barbat din Croatia a avut parte de o intamplare iesita din comun.

In urma cu 14 ani el a ramas fara portofelul in care avea, pe langa acte, si o suma destul de mare, echivalentul a 1.000 de dolari. Daca initial a incercat sa isi recupereze prejudiciul, cu timpul a renuntat si s-a impacat cu ideea ca banii, cu care intentiona sa isi repare acoperisul casei, sunt pierduti.

Zilele trecute a avut parte insa de o surpriza care l-a lasat fara cuvinte: a primit prin posta chiar portofelul pierdut, in care erau actele si o suma care se apropia de 1.900 de dolari.

“Initial am crezut ca este o gluma. E incredibil sa iti gasesti in posta portofelul pierdut acum 14 ani. Actele mele erau acolo, am verificat daca banii sunt reali, totul este in regula. Nu ma asteptam la asa ceva”, a marturisit Ivica Jerkovic.

El a transmis prin intermediul presei locale ca nu ii poarta pica hotului si ca ar vrea sa il cunoasca personal pentru a-i multumi.

“CU siguranta vom deveni prieteni. Nu am de ce sa ii port pica sau sa ma supar pe el. Este cel mai bun bancher personal pe care il are Croatia”, a spus in gluma Ivica.