Această rugăciune îți poate schimba inima si viața. Spune-o de două ori pe zi, dimineata si seara

Vreau să-ți vorbesc despre o rugăciune ce poate în mod miraculos să-ți schimbe viața. Ea este foarte puternică și aduce rezultate de fiecare dată. După această rugăciune, în viața ta vor avea loc niște evenimente extraordinare, pe care acum nici nu ți le poți imagina.

S-ar putea ca niște rude să-ți lase vreo moștenire, ai putea primi o nouă oferă de lucru bine plătită sau pur și simplu se va găsi un om care-ți va oferi un dar ce-ți va schimba viața.
Rugăciunea trebuie s-o spui dimineața și seara, imediat după și înainte de culcare, timp de o lună. Eu am folosit-o doar de 3 ori în viața mea și de fiecare dată am avut schimbări minunate.

Este o rugăciune din cartea „Puterea extraordinară a subconștientului tău” de Joseph Murphy
„Darurile lui Dumnezeu sunt darurile mele. Eu savurez fiecare moment al acestei zile. Cu mine sunt armonia, pacea și belșugul Domnului. Iubirea Dumnezeiască radiază de la mine, binecuvântându-i pe cei ce mă înconjoară. Iubirea Dumnezezeiască mă tămăduiește acum.

Nu mă tem de rău, pentru că Dumnezeu este cu mine. Eu sunt înconjurat mereu de lumina sfântă ce propagă iubire și putere. Eu afirm, știu, simt și cred convins și pozitiv că puterea iubirii Dumnezeiești ghidează, vindecă și are grijă de toți membrii familiei mele și de toți cei, pe care-i iubesc.

Eu îi iert pe toți și împrăștii sincer iubirea Dumnezeiască, pacea și bunăvoința către toți oamenii, indiferent unde nu s-ar afla. În centrul ființei mele domnește pacea, pacea de la Dumnezeu. În această liniște eu simt iubirea, puterea și cârmuirea Domnului. Eu sunt orientat într-un mod Dumnezeiesc în toate căile mele.

Eu sunt cel ce vesteste iubiriea, adevărul și frumuseții Dumnezeiești. Eu simt cum prin mine curge râul Dumnezeiesc al lumii ceresti. Eu știu că toate problemele mele se vor dispersa. Căile Domnului sunt căile mele. Cuvintele pe care le rostesc ajung acolo unde le trimit. Eu mă bucur și ridic la ceruri recunoștința mea, conștientizând că voi primi răspuns la rugăciunea mea. Cu siguranță, așa va fi.

Doamne Dumnezeule, tu L-ai dat la moarte pe Hristos, pe Fiul tau, pentru ca sa ne rascumperi de la moarte si ne-ai stramutat in Imparatia Ta. Iti multumim! Te rog Doamne Hristoase, iarta-ma cu tot ce te-am intristat, am gresit si recunosc ca sunt un pacatos. Te rog in bunatatea ta, ai mila de mine si vino in inima mea, da-mi in dar mantuirea Ta! Iti multumesc pentru iertare Ta! Amin!

Citește această rugăciune sincer, cu emoție. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară, indiferent care are fi problemele tale. Vorbeste cu Dumnezeu ca si cum ai discuta cu cel mai bun prieten si El te va auzi! Roaga-te ca Dumnezeu sa-ti schimbe mintea si inima,