Acest bărbat a găsit $95,000 într-o cutie de pantofi…ce a făcut după m-a emoționat până la lacrimi!

Un cuplu, cu un mariaj de aproximativ 60 de ani, împărțise totul, de la secrete la gânduri și păreri, totul! Totuși, femeia ținea o cutie de pantofi în dulap, cutie despre care îi spusese soțului să nu o deschidă vreodată și nici să nu o întrebe ce conține.

Ani la rândul bărbatul i-a respectat dorința femeii, până într-o zi, când soția s-a îmbolnăvit, iar medicul i-a spus bătrânului că nu mai are mult de trăit.

Omul a scos cutia din dulap și i-a dus-o soției, deoarece aceasta a considerat că venise momentul să îi destăinuie și soțului conținutul. Când a ridicat capacul, bărbatul a văzut două păpuși vechi și un teanc de bani. Erau nici mai mult, nici mai puțin de $95,000. Nu îi venea să creadă! “ Cuuum? Ce…ce este asta??

“Atunci când ne-am căsătorit, bunica mi-a spus secretul unei căsnici de durată. Mi-a spus că atunci când voi fi supărată pe tine, să tac și să croșetez o păpușă.”

Bărbatului au început să îi curgă necontrolat lacrimile. Erau doar două păpuși în cutie. Fusese supărată pe el doar de două ori…

“Draga mea, înțeleg ce reprezintă păpușile, dar banii? De unde au apărut?

“Oh,” a zis ea, “ Păi i-am obținut după ce am vândut restul de păpuși…”

Dacă această poveste te-a făcut să zâmbești, împărtășește-o cu totți prietenii tăi! Poate că și ei trebuie să afle secretul unei căsnicii de durată!