Acest barbat s-a imbracat intr-o rochie galbena la inmormantarea celui mai bun prieten. Care este motivul pentru care a facut acest lucru

Probabil ca niciun barbat nu ar merge la o inmormantare intr-o rochie galbena, insa Barry Delaney a facut asta, pentru a-si lua ramas bun de la cel mai bun prieten al sau.

In urma cu trei ani, Delaney si cel mai bun prieten al sau, Kevin Elliot, au facut un pact ca in cazul in care unul dintre ei moare, celalalt sa mearga la inmormantare intr-o rochie viu colorata.
Acest moment a venit prea devreme. Unitatea militara din care facea parte Kevin a fost dislocata in Afganistan iar tanarul Kevin, de doar 24 de ani, a fost omorat in timpul unei misiuni de patrulare.

In ziua inmormantarii, Barry a ales sa isi respecte promisiunea. A renuntat la costumul sobru si s-a imbracat intr-o rochie stimta, de culoare galben neon. In momentul in care a ingenunchiat la mormantul celui mai bun prieten, Barry l-a intrebat daca ii place culoare rochiei, dupa care a izbucnit in lacrimi.