Acest barbat s-a tratat de diabet fara sa foloseasca vreun medicament. Afla din articol cum a reusit

El a decis sa se vindece complet natural si a inceput sa consume legume si fructe, si in cele din urma a reusit sa isi restabileasca sanatatea!

El a descoperit boala complet neintentionat. La inceput, a simit tot timpul o senzatie de sete, iar cand a mers la doctor, deja se afla intr-un soc periculos.

Sa dovedit ca nivelul sau de glicemie era de 29, asa ca medicul sau a declarat ca pancreasul nu ii mai era functional. Asta insemna, de fapt, ca trebuia sa ia insulina in mod regulat pentru a ramane in viata. Nu a avut de ales decat sa inceapa sa ia medicamentele prescrise pentru a face fata bolii. Isi lua in mod regulat doza de insulina si a devenit activ din punct de vedere fizic.

Cu toate astea, conditia lui a devenit tot mai grava, si a inceput sa sufere de alte probleme de sanatate, deoarece luase prea multe medicamente, nivelul trigliceridelor sale crescuse la 16. Iar tensiunea era de 150/100…

Prin urmare, a simtit ca e prea mult pentru el. In ajunul noului an, a decis sa schimbe foaia cu totul si sa inceapa un nou capitol in viata lui pentru a-si rezolva problemele de sanatate.

De fapt, el vazuse o emisiune numita “The Edge of Science” la TV, in care intervievatul Dr. John Zidrum, a consumat doar alimente crude, timp de 12 ani. De indata ce emisiunea a luat sfarsit, acest tanar a luat o decizie, decizia de a incerca abordarea doctorului Zidrum. A cumparat un blender si a decis sa isi schimbe viata! In timpul primei saptamani a avut anumite ispite, dar le-a depasit, iar efectele acestui regim au fost vizibile in curand, deoarece nivelurile de zahar din sange au scazut la 5.

Acest lucru a fost pur si simplu incredibil pentru el, deoarece el incercase numeroase medicamente pentru a obtine aceleasi rezultate. Drept urmare, el a incetat sa mai ia insulina deoarece credea ca noua lui dieta nu ii poate ridica nivelurile de zahar. In orice caz, intentiona sa revina la tratamentul cu insulina in cazul in care nivelul zaharului crestea din nou. Si totusi, nimic nu se schimbase. Nivelul glicemiei ramasese la fel de stabil si chiar incepuse sa piarda in greutate. In doar 25 de zile, acest tanar a pierdut 11 kg, iar aceasta tendinta a continuat.

Dupa numai 4 luni de zile, era o persoana complet noua, pierduse 20 de kg, nu mai luase insulina si tensiunea arteriala era de 120/70 iar nivelul trigliceridelor de 1,4. Nu mai lua nici un fel de pastile si se simtea incredibil de fericit, sanatos si satisfacut.

AZI VA VOM SPUNE RETETA SUCULUI SAU PREFERAT:

Ingrediente:

  • 5 banane
  • 2 mere<
  • 2 kiwi
  • Un pumn de varza creata

Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele intr-un castron, si turnati o jumatate de litru de apa peste ele.

Utilizare:
Beti o jumatate de litru din acest suc delicios dimineata, si consumat restul pe parcursul zile.

Mai multe sfaturi:
In cazul in care va decideti sa urmati acest tip de dieta sanatoasa, ar trebui sa mancati in mod constant fructe proaspete, salate de fructe, precum si ton, deoarece este recomandat datorita cantitatilor mari de vitamina B12, care este esentiala pentru organism. La final, nu te vei mai simti infometat, deoarece creierul va sti ca stomacul este plin.

Acest articol oferă informații nutriționale și de sanatate si este conceput doar pentru scopuri educaționale. Nu ar trebui să va bazati pe aceste informații ca un substitut pentru, și nici nu înlocuiesc, sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratament. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la sănătatea dumneavoastră, ar trebui să consultati întotdeauna un medic sau alt profesionist in ingrijirea sanatatii.