Acesta reteta topeste grasimea abdominala in 7 zile !

De multe ori visăm să avem acel corp ideal, cu o greutate adecvată și să nu se observă nici măcar un centimetru de grăsime corporală in plu.Vrem să avem un abdomen plat și picioare tonifiate. Ceea ce, uneori, nu credem natura ne ofera elemente care ne fac bine pentru acest tip de problemă.

Pe măsură ce ignorăm aceasta posibilitate, incercam tratamente costisitoare ce implică multe substanțe chimice care nu sunt atât de bune pentru corpul nostru.

Urmând această idee, în acest articol, vă vom prezenta două ingrediente potențiale care vă vor ajuta să pierdeți grăsimea nedorită. Combinați semințele de chia și lamaie în shake-uri, ne poate ajuta să pierdem grăsimea.

Fiţi atenți.

BENEFICII

Lamaia este excelenta in topirea de grăsime și se caracterizează prin faptul că are foarte puține calorii; De asemenea, acționează ca un antiviral, astfel încât ne ajută să combatem orice tip de raceala.

Ajută la menținerea hidratării datorită conținutului ridicat de fibre, care ajută la eliminarea toxinelor. Chia este o sămânță mică care este în mod natural antioxidantă și foarte bogată în fibre. Imaginați-vă apoi avantajele pe care le poate aduce corpului dumneavoastră dacă alăturați acestor două elemente.

Rezultatele te vor surprinde!

Reteta, aici o lasam:

Ingredientele de care vei avea nevoie:

  • 1 sticlă și jumătate de apă
  • 1 lingură de miere
  • Suc de lămâie
  • 1 lingură de semințe de chia

METODA DE PREPARARE:
Trebuie să hidratezi prima linguriță de chia. Aproximativ o oră mai târziu, veți continua să amestecați și o sticla jumătate de apă, suc de lamaie și semințe de chia. Puteți să il consumati asa sau, de asemenea, să folosiți blenderul, în funcție de gustul dvs.

După asta, shakeul tău va fi gata de consum. Luați în fiecare dimineață pe stomacul gol și veți vedea schimbări vizibile în corpul dumneavoastră.