Acestea sunt cele mai norocoase zodii din horoscop

Conjunctia Marte/Jupiter in Scorpion aduce impliniri pe toate planurile, dar mai ales la capitolul cariera si familie. Soarele, Venus si Pluto in Capricorn tin zodiile cu picioarele pe pamant.

Se dezvolta o constienta sociala la toate zodiile, oamenii sunt mai atenti la ce se intampla in jurul lor, devin mai generosi, mai buni.

Horoscop 2022 zodii de Foc

Berbec, Leu, Sagetator
Un an creativ, care incepe cu Uranus in Berbec si Mercur in Sagetator. Toate retrogradarile planetei Mercur sunt in zodii de Foc (Berbec in Martie, Leu in Iulie si august, Sagetator si Scorpion in noiembrie si decembrie), deci sunt slabe sanse sa ai timp de joaca.

In noiembrie, Jupiter intra in Sagetator, iar norocul incepe sa surada tuturor, mai ales semnelor de Foc. Nodul lunar din Leu transforma in reusita orice proiect demarezi. Pretuieste timpul, valorifica-l la maximum!

Horoscop 2022 zodii de Pamant

Taur, Fecioara, Capricorn
Pluto este bine ancorat in inima Capricornului, Soarele si Venus sunt tot in Capricorn si favorizeaza progresul in cariera. Marte este retrograd din martie pana in iulie, incepe din Varsator si se termina in Capricorn, ceea ce determina o schimbare la capitolul actiune.

Este nevoie de mai multa organizare si putina determinare pentru a reusi. Saturn este in Capricon tot anul, pot aparea decizii pripite sau prejudecati. Ia fiecare zi a anului asa cum vine.

Horoscop 2022 zodii de Aer

Gemeni, Balanta, Varsator
Luna este in Gemeni de la inceputul anului, esti angajat in orice activitate faci. Ii inspiri pe ceilalti, mai ales dupa eclipsa solara din Varsator din luna februarie. Eclipsa lunara din iulie (cu Luna plina in Varsator) aduce angajamente emotionale, iar incheierea retrogradarii lui Venus din noiembrie aduce un progres la capitolul romantism.

Horoscop 2022 zodii de Apa

Rac, Scorpion, Pesti

Neptun in Pesti pastreaza o atmosfera idealista, iar conjunctia Martie/Jupiter in Scorpion aduce asigurari ca orice este posibil daca te straduiesti suficient de mult.

In octombrie, Venus isi incepe retrogradarea in Scorpion si aduce emotii extreme. Esti mai sensibil si ai tendinta sa-ti asculti mai mult ratiunea.

In numerologie, anul 2022 are vibratia 2, a transformarii imaginatiei in realitate materiala. Ca sa ai, trebuie sa actionezi, sa fii pragmatic si inteligent. Anul 2022 are toate premisele unui an prosper si abundent!