Află cum poți scăpa de surplusul de grăsime din zona abdomenului cu până la 8 cm în doar 7 zile! Ai nevoie doar de 3 ingrediente pentru a prepară această rețetă minune

Iată o reţetă uimitoare a unui ceai care topeşte pur şi simplu grăsimea abdominală într-o săptămână!

Ingrediente:
– Ceai verde
– scorţişoară
– frunze de dafin

Se prepară astfel:

Fierbe 700 ml apă, opreşte focul şi adaugă în vas un beţişor de scorţişoară, câteva foi de dafin şi trei linguri rase de ceai verde. Acoperă vasul cu un capac şi lasă fiertură la infuzat timp de 15 minute, după care strecoar-o şi pune-o la răcit.

Mod de administrare:
Cel mai potrivit moment al zilei pentru consumarea ceaiului de slăbit este dimineaţă pe stomacul gol imediat după trezire. Pentru reglarea metabolismului, se recomandă să bei o a douăcană imediat după servirea micului – dejun şi încă o cană până la ora 18.00.

Consumul zilnic a 3 căni din acest ceai te ajută să slăbeşti considerabil, în special în zonele critice ale corpului precum abdomenul, coapsele şi fundul. Primele rezultate se observădupă numai 7 zile. Mulţi dintre cei care au încercat acest ceai susţin că şi-au redus circumferinţa abdomenului cu până la 8 cm încă din prima săptămâna.

Cele trei ingrediente ale acestei băuturi au proprietăţi de ardere a grăsimilor şi de accelerare a metabolismului, iar consumul acestui ceai trebuie suplimentat cu o alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă activ.