Ai stofă de agent secret? Verifică-ți abilitățile cu ajutorul acestui test

Îți propunem un test foarte intrigant și interesant, care te va determina să cântărești mult înainte de a alege răspunsul final.

Privește figurile geometrice de mai jos și vezi care dintre ele este de prisos:

1. Dacă ai ales figura cu numărul 3, să știi că ai răspuns ca și alte 15 procente dintre oameni.
După părerea ta, cercul nu se încadrează între aceste pătrate, ceea ce spune multe despre gândirea ta profundă.

2. Dacă figura numărul 4 ți s-a părut de prisos din cauza culorii, înseamnă că ai o gândire tipică.
Acest răspuns este dat de 80% dintre participanți. Creierul tău reacționează în primul rând la indicatorul de culoare, ceea ce vorbește despre faptul că emisfera dreaptă este mai dezvoltată.

3. Dacă ai ales figura cu numărul 2 din cauza că lipsește rama, asta spune despre înclinațiile tale rasiste.
Doar 4 % aleg această figură.

4. Dacă ai ales figura cu numărul 1 sau 5, te felicităm. Ești o persoană genială, care nu se înscrie în niciun fel de logică standard.
Copii din clasele primare deseori aleg figurile cu aceste numere. Psihica lor încă nu este distrusă de influențele societății, ea este curată ca o foaie de hârtie.

După cum ți-ai dat seama, nu există niciun răspuns care să nu fie corect. Acest test este folosit de către Serviciul secret englez, atunci când își alege viitorii angajați.

Răspunsul corect este dreptunghiul de culoare albă, care este fonul pentru celelalte figuri. Persoana care este capabilă să ofere acest răspuns, este în stare să vadă esența în toate situațiile, ceea ce este o raritate