Ajunsese la 298 de kilograme si nu se putea opri din mancat! Cu toate acestea, a reusit sa slabeasca aproape 200 de kilograme! Transformarea e radicala

Femeia din imaginea alaturata ajunsese sa traiasca o viata de cosmar.

Amber Rachdi suferea de obezitate morbida si ajunsese la greutatea de 300 de kilograme. Stia ca nu arata deloc bine si se refugia tot in mancare, consumand o cantitate impresionanta in fiecare zi: 4 mese principale uriase, intre care intercala zilnic o cantitate serioasa de dulciuri.
Ajunsese sa fie atat de grasa incat, in cele din urma s-a mutat inapoi la casa parintilor ei, din cauza ca nu mai putea sa se ingrijeasca de una singura.

Stimulata de sfaturile acestora, dar si de starea de sanatate din ce in ce mai proasta, Amber a decis in cele din urma sa faca o schimbare radicala.

Si-a facut astfel o operatie de micsorare a stomacului si a inceput sa tina o dieta stricta, iar cand corpul i-a permis, a inceput sa mearga si la sala.

Rezultatele au fost fantastice! La doar 6 luni de la operatie Amber pierduse deja 40 de kilograme. Un an mai tarziu a scapat suplimentar de inca 25 de kilograme.

Acum a ajuns la greutatea de 106 kilograme si nu intentioneaza sa se opreasca aici! Iata cum arata femeia acum: