Alege una din toate aceste cești și vei afla cum îți va merge în următoarea perioadă si cum stai cu norocul in viitor!

Subconștientul tău va va asimila ceașca, fără să îți dai seama, cu o multitudine de lucruri ce capătă aceeași formă. Spre exemplu, cafeaua, apa, laptele puse în aceeași ceașcă vor căpăta aceeași formă fie puse separat, fie puse împreună. Acesta fiind și motivul pentru care alegerea unei cești o să îți poată spună câte puțin din fiecare plan. Astfel, vei putea stabili după propriile plăceri cum o să îți meargă în următoarea perioadă.

Cea mai importantă regulă este să nu de gândești la ceașca pe care o alegi mai mult de 3 secunde, pentru că în caz contrar alegerea va fi făcută în mod conștient și rezultatul va ieși eronat. Trebuie să lași subconștientul să decidă răspunsul dacă dorești să știi adevărul. Ai ales deja? Perfect. Acum te invităm să afli ce spune alegerea făcută despre următoarea perioadă a vieții tale. Oare cum îți va merge pe fiecare plan în parte? Va fi totul bine?

1. Prima ceașcă
– Alegerea ta este una care influențează foarte tare în mod special desfășurarea plăcută a lucrurilor pe plan profesional, fapt care aduce multe alte beneficii. Dacă îți dorești să afli totul detaliat și despre restul planurilor continuă să citești această descriere. Pe plan profesional o să stai foarte bine. Foarte multe oportunități vor apărea în viața ta pe plan profesional, iar dacă vei știi cum să profiți de ele vei reuși să îți procuri foarte multe avantaje de pe urma lor. Datorită oportunității ce va apărea pe plan profesional și tu vei avea parte de foarte multe câștiguri financiare care o să îți fie nemaipomenit de benefice. Vei reuși să te descotorosești de tot ceea ce te stresa pe plan financiar. Iar, datorită faptului că vei reuși să faci problemele financiare să dispară vei putea, în sfârșit, să te axezi pe planul sentimental. Vei începe să te puiți în inima fiecărui om pentru a afla cele mai ascunse secrete ale sale.

2. A doua ceașcă
– Alegerea ta influențează planul social în diferite feluri, fie mai în regulă, fie mai rele, iar acest fapt afectează în același timp și un alt plan. Dacă îți dorești să afli felul în care sunt planurile tale afectate, citește în continuare. Pe plan profesional vei avea foarte mult spor de muncă. Te vei ambiționa să lucrezi din ce în ce mai mult și din ce în ce mai bine, iar asta o să fie numai și numai în favoarea ta financiară. Pe plan financiar, vei investi foarte tare în ceva ce o să te facă foarte fericit. O să câștigi foarte mulți bani pe urma acestei investiții. O vei putea numi chiar și cea mai bună investiție din întreaga ta existență. Sociabilitatea ta va scădea considerabil! Iar acest fapt o să îți aducă un dezavantaj sentimental. Va deveni din ce în ce mai greu să îți găsești un suflet care să te iubească, însă când îl vei găsi vei știi că te iubește cu adevărat.

3. A treia ceașcă
– Faptul că ai ales această ceașcă semnifică sporirea semnificativă a planului tău familial, lucruri bune în familie care vor favoriza și planul sentimental. Pentru a afla totul despre fiecare plan în parte citește întreaga descriere a alegerii făcute de tine. Pe plan profesional vei avea foarte multe idei noi. Aceste idei o să reușească să te perfecționeze și să îți mărească valoarea în ochii oamenilor din jurul tău. Nu sunt excluse câștigurile financiare,însă despre ele vom vorbi în următorul paragraf. Datorită ideilor pe care le-am menționat mai sus se pare că o să reușești să obții foarte mulți bani. Mândria ta de sine va spori enorm când vei vedea că toți banii primiți ți se datorează ție și minții tale strălucite. Datorită armoniei și păcii din familie vei sta foarte bine și pe plan sentimental. Dat fiind faptul că starea ta depinde mult de ceea ce te înconjoară, vei deveni un om mai pașnic, mai liniștit și mult mai iubitor decât ai fost vreodată.