Amesteca bicarbonat de sodiu si miere – consuma 3 lingurite pe zi timp de 30 de zile si iata ce se va intampla in corpul tau

Potrivit expertilor, mierea si bicarbonatul de sodiu reprezinta una dintre cele mai puternice combinatii, datorita proprietatilor sale uimitoare pentru sanatate, dar mai ales datorita potentialului de a opri dezvoltarea cancerului.

Cu toate acestea, o multime de oameni considera ca acest amestec nu este unul sanatos, deoarece celulele canceroase sunt cunoscute a creste in medii dulci. Dar, cercetarile noi indica ceva complet diferit. Anume, mierea vizeaza celulele care au nevoie de zahar.

Apoi, alcalinitatea bicarbonatului de sodiu distruge microbul de cancer din interiorul celulei canceroase, iar celula revine la normal.

Sau, aceasta forteaza o schimbare rapida a pH-ului care, la randul sau, distruge celulele.

Alcalinitatea aduce mai mult oxigen in celulele canceroase si sunt reversate inainte ca zaharul sa le determine sa se raspandeasca anormal.

Reteta

Ingrediente: 1 parte de bicarbonat de sodiu si 3 parti de miere

Preparare: amesteca ingredientele si apoi pue amestecul la foc mic timp de 10 minute.

Utilizare: Consuma 1 lingurita, de 3 ori pe zi timp de 2 luni. Nu o lua cu mesele.

Important de retinut:
In timpul tratamentului, trebuie sa ai o dieta mai sanatoasa, cu un aport redus de carne procesata, zahar rafinat si faina.