Anunt pe OLX care a uimit o tara intreaga! Un român oferă gratuit un apartament cu două camere. Iată care sunt condițiile

Un băimărean a anunțat că donează un apartament ultracentral compus din două camere. Cum e posibil?!

Nu te grăbi! Bărbatul a explicat în anunţ că va dărui imobilul cuiva care chiar are nevoie de adăpost și că va lua în considerare, în primul rând, cazurile sociale.
Totodată, băimăreanul a anunțat că apartamentul necesită renovare completă și rebransarea la toate utilitățile.

Iată mesajul complet:

„DONEZ apartament cu 2 camere semidecomandat situat ultracentral, la etajul 4, Baia Mare. Prefer să îl dau cuiva ce chiar are nevoie de adăpost, deci voi face demersurile necesare pentru a identifica cazuri sociale reale.

Necesită renovare completa şi rebransarea la toate utilităţile. Ar fi nevoie de cineva care să susţină cauza şi să contribuie la rândul lor pentru aceste lucrări. Mă puteţi contacta dacă doriţi să ajutaţi în demersul meu fără a aştepta ceva în schimb.
Da, dacă vedeţi acest anunţ înseamnă că este încă valid.

Decizia în privinţa cui va primi apartamentul va fi luată de mine după mijlocul lui septembrie. Până atunci tot ce pot oferi sunt diverse detalii.

Sunt şanse să îmi păstrez dreptul de uzufruct viager asupra bunului pentru a interveni în cazul (re)vânzării fără acordul meu. Totul se va face în faţa unui notar ce va explica ambelor părţi aceste detalii”.