Au desfăcut un cadou de nuntă după nouă ani! Din acel moment, totul s-a schimbat

Povestea unui cuplu căsătorit de nouă ani, care a găsit întâmplător un cadou de nuntă nedesfăcut, rătăcit printr-un dulap din casă, a devenit virală pe Internet.

Cea care a povestit totul este chiar protagonista acestei povești, Kathy Gunn. În ziua nunții sale, a primit de la mătușa ei un cadou, pe care scria „A se deschide numai după prima ceartă”. La început, mesajul a pus-o pe gânduri, însă la scurt timp a uitat complet de cadoul misterios, iar cutia a ajuns într-un dulap.
Deși în tot acest timp au fost certuri și discuții aprinse în cuplu, nici Kathy și nici soțul ei nu s-au gândit nicio clipă să deschidă cadoul. După nouă ani, cei doi l-au găsit din întâmplare într-un dulap. Era încă nedesfăcut. După ce l-au deschis, însă, au avut parte de o surpriză cu totul neașteptată. În cutie erau două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote.

Pe pachetul lui Kathy scria: „Ia acești bani și cumpără o pizza, niște creveți sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătușa Alison. P.S. Pregătește cada”.

Pe pachetul lui Brandon, soțul acesteia, alt mesaj: „Ia acești bani și cumpără niște flori și o sticlă de vin. Cu dragoste, mătușa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama că, de fapt, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în acea cutie, ci în noi”, a povestit Kathy.

Milioane de persoane din întreaga lume au apreciat povestea celor doi, declarându-se și ei beneficiari ai învățămintelor mătușii Alison.