Au venit în vacanță în România, dar și-au uitat geanta cu acte și bani în taxi. Nu le-a venit să creadă ce a făcut șoferul a doua zi

Un cuplu turiști, el elvețian, ea româncă, și-au uitat geanta într-un taxi din Baia Mare. A doua zi, taximetristul i-a sunat de urgență pentru a le spune ce a găsit în mașina sa. Aveau peste 2.000 de euro cash în geantă.

O româncă stabilită cu soțul său în Elveția au venit în vacanță în România. Au luat un taxi pentru a ajunge în Baia mare, dar și-au uitat geanta cu actele și banii. Cuplul venise cu peste 2.000 de euro cash, dar și cu mai multe carduri cu sume mari. Cei doi nu și-au dat seama de dispariția acestora, până a doua zi.

Următoarea zi, șoferul a început să-și facă ordine în mașină. Când a verificat preșurile, a observat geanta celor doi. După ce a verificat conținutul acesteia, Taximetristul Cristel Ciocoi s-a gândit că este a acelui cuplu și a luat legătura cu ei.

Ce gest a făcut taximetristul pentru cuplul din Elveția
Taximetristul i-a sunat a doua zi pe cei doi. Aceștia nici nu bănuiau că le-a dispărut geanta și au fost profund mirați de faptul că bărbatul le-a înapoiat-o. Cristel Ciocoi a făcut o declarație surprinzătoare cu privire la modul în care vede toată situația: „Oricât de greu mi-ar fi, şi eu muncesc pentru bani şi toată lumea munceşte. Orice greutăţi aş întâmpina în viaţă, oricât de greu mi-ar fi, ştiu că uite, am făcut şi eu ceva bun şi o să-mi ajute şi mie Dumnezeu”

„Dacă găseşti o geantă cu bani, cam nu prea ai intenţia să o dai înapoi, fiind străin, mai ales. Ne-a salvat de la un super-mega stres şi pe calea asta îi mulţumim din tot sufletul”, mărturiseşte Bircea Diana Nicoleta.

„A fost ca un înger. Nu mă aşteptam la aşa ceva. M-a făcut fericit. Onestitatea se răsplăteşte, întotdeauna. E o poveste frumoasă, pe care o s-o spun în Elveţia şi peste tot în lume, ce mi s-a întâmplat în Baia Mare”, adaugă Simon Niederhauser, soţul femeii.