Cat de zgarcit este un om, in functie de zodie

Astrologii sustin ca relatia dintre zodii si bani este una speciala si ca semnul astral al nativilor poate sa dea de inteles cat de zgarcit este un om, in functie de zodie, scrie lyla.ro.

Top 3 cele mai zgârcite zodii de bărbați

Capricorn
Capricornii sunt poate cea mai zgârcită zodie, la concurenţă acerbă cu racii. Bărbatul capricorn este genul care se uită urât dacă vrei să mai comanzi şi desert, care caută mereu reducerile la supermarket şi care renunţă la un moft, doar pentru că ştie că a văzut undeva acelaşi produs, la un preţ mai mic.

Rac
Racii sunt romantici nevoie mare, dar pe cât de mult ar vrea să-ţi dea toate florile rare din lume, pe atât va cumpăra garoafe, sau trandafiri vechi, pentru că sunt mai ieftini. Racii sunt destul de zgârciţi şi nu vei câştiga puncte dacă te bosumfli că nu îţi cumpără destule lucruri.

Scorpion
Scorpionii sunt destul de zgârciţi din fire, aşa că nu o să ai sorţi de izbândă cu bătutul din gene şi rugăminţile fierbinţi. Încearcă o abordare mai senzuală şi chiar şantajul emoţional dacă vrei neapărat să obţii un buget pentru o rochiţă, sau o geantă care ţi-a plăcut.
Citeşte întreaga ştire: Cât de zgârcit este, în funcţie de zodie