Ce înseamnă alunitele de pe corpul unei femei

Cu toții avem alunițe pe corp, fiecare de lungimi sau mărimi diferite, însă toate purtând semnificații cu privire la destinul și norocul unei femei. Fiecare aluniță observabilă de pe corpul unei femei ascunde anumite semnificații cu privire la viața acesteia, iar astăzi, le vom afla și noi!

Alunița de pe stomac. Alunița de pe stomac, amplasată mai jos de buric, înseamnă o abundență pe orice plan din viața femeii respective.

Alunița de pe buric. Alunița amplasată în centrul buricului înseamnă că femeia va avea o căsnicie fericită, fără probleme majore.

Alunițe pe coapse. Dacă sunt două alunițe amplasate pe coapsa stângă a unei femei, atunci ea are o gândire complicată. Acest lucru este pus pe seama efectului Mool Nakshatra, sau a scorpionului lambda, prezent în momentul nașterii ei.

Alunițele de pe cap. Persoana respectivă va excela în politică și va avea o viață socială foarte activă, fiind parte a unei organizații de business sau președintele uneia. Va avea un status social important și va avea succes la fiecare pas în viață.

Alunițele de pe umeri. Cele de pe umărul drept reprezintă curajul și faptul că persoana curajoasă nu va avea somn până când nu va duce la bun sfârșit toate lucrurile pe care și le dorește.

Alunițele de pe piept. Alunița amplasată pe partea stângă a pieptului indică o persoană care este inteligentă, dar care nu menține relații apropiate cu prietenii sau rudele. Alunița pe partea dreaptă indică probleme financiare. Alunița de pe mijlocul pieptului reprezintă probleme financiare dificile, datorii.

Alunițe de pe mâini. Alunița de pe mâna stângă indică o persoană care își completează sarcinile cu tenacitate și inteligență. Alunița de pe mâna stângă reprezintă succes și sănătate.

Alunițe de pe spate. Alunițele aflate în apropierea coloanei vertebrale reprezintă faimă și nume. O asemenea persoană devine lider sau ministru.