Ce mașină conduce iubita șefului PSD

Liviu Dragnea are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru ei. Invitat într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, anul acesta.


Irina Alexandra Tănase i-a fost asistentă lui Dragnea pe vremea când politicianul era la comanda Ministerului Dezvoltării. După divorțul, șeful PSD a făcut-o pe Irina asistentă.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, are conform declaraţiei de avere două autoturisme: o Skoda Superb din 2006 şi un BMW X5 din 2009 pe care l-a obţinut dintr-o donaţie.

Conform unui material publicat de b1.ro autoturismul BMW X5 primit de Liviu Dragnea de la familie a ajuns la Irina Alexandra Tănase.

Și fiul preşedintelui PSD este pasionat de autoturismele puternice. În timp ce Liviu Dragnea e implicat în tot mai multe bătălii politice, Valentin Dragnea are timp berechet şi banii necesari să se ocupe de autoturismele personale. În cazul unor maşini Dragnea Jr a apelat la firme de tuning pentru a le transforma aşa cum şi-a dorit.