Ce se intampla cu fetele si femeile care poarta pantaloni: putina lume stie, un preot a facut dezvaluirea

Multe femei nu stiu, dar purtatul pantalonilor este un pacat extrem de mare, potrivit canoanelor Bisericii Ortodoxe Romane.

Un mesaj trimis de preotul Nicolae Tanase unei mamici ingrijorate pentru fetita ei a devenit viral pe internet. Acesta a incercat sa explice ce i s-ar putea intampla micutei daca va continua sa poarte pantaloni foarte des:
“Fetita dumneavoastra este în pericol sa ramâna nemaritata. De ce? Pentru ca baietii zdraveni la cap iubesc fete, nu baieti. Ori daca o fata se poarta numai în pantaloni ori foarte des în pantaloni, practic în îmbracaminte barbateasca, pierde din caracterele feminine, caracterele finetii ei.

“Si atunci problema pantalonilor la femei sau problema îmbracamintei femeiesti la barbati nu se pune ca am eu ceva cu pantalonii tai. Problema este ca pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi!

“Si nu o sa mai atragi baieti. O sa atragi din astia nezdraveni. Nenorocirea vine dinauntrul tau. Intrebarea este daca întelegi ca tu esti sexul fin”, spune parintele Nicolae Tanase.