Ce spune arcul lui Cupidon despre tine?

Buzele tale îți trădează personalitatea chiar înainte să deschizi gura. Ce este arcul lui Cupidon? Este adâncitura din mjlocul buzei superioare. Arcul lui Cupidon trădează femeile când vine vorba de dragoste și nu numai.

Un arc al lui Cupidon ascuțit, pronunțat, asemenea a două săbii care se întâlnesc arată femeile ușor de satisfăcut din punct de vedere amoros. Aceste femei sunt hotărâte, creative și comunică foarte bine cu barbatii. Uneori vor spune lucruri care vor răni, dar o fac doar pentru că gura le-o ia pe dinainte, nu din răutate. Obișnuiesc să-i tachineze pe acestia, așa reușesc să-i și cucerească. Bărbații iubesc creativitatea, pasiunea și spontaneitatea acestor femei. Femeile cu arc al lui Cupidon ascuțit vor prefera bărbații inteligenți, capabili să dăruiască senzualitate, plin de imaginație.

Un arc al lui Cupidon rotunjit, pronunțat și asemănător cu partea superioară a unei inimi indică femeile cu suflet bun. Femeile cu o astfel de caracteristică vor fi miloase, vorbărețe și altruiste. Sensibile și pline de șarm vor putea cuceri orice bărbat prin candoarea lor. Capricioase și pisicoase, femeile cu arc al lui Cupidon rotund vor iubi doar bărbații tandri și seducători.

Buzele cu arc absent arată femei care nu au limitări emoționale, vor dărui dragoste și afecțiune și nu se vor gândi niciodată la ele. Aceste femei sunt extrem de responsabile, ambițioase și orgoliase. Vor lupta mereu pentru dragoste și carieră. Femeile ce nu au arc al lui Cupidon preferă bărbații devotați care le ajută să-și descopere sensibilitatea feminină.