Ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie

Dacă ți se întâmplă să plângi la fiecare scenă emoționantă, s-ar putea ca astrele să fie de vină. Vezi ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie.

Berbec
Toată lumea știe cât ești de puternică și de autoritară, dar sub această mască de femeie dură se află o prințesă delicată. Plângi în hohote la finalul fiecărui film romantic, pentru că ți se pare că aștepți de-o viață prințul și la tine nu mai ajunge.

Taur
Familia este cea mai importantă pentru tine, așa că nu este de mirare că începi să plângi după fiecare ceartă cu cineva drag. O faci, însă, pe ascuns, pentru că nu vrei ca ceilalți să vadă ce suflet delicat ești.

Gemeni
Tu plângi de fiecare dată când bei un pic mai mult. Îți aduci aminte ce viață frumoasă ai, cât de bine este să fii liber, cât de bine te distrezi și plângi de fericire. Ți se întâmplă să mai verși câte o lacrimă și când vrei să îi manipulezi pe ceilalți să facă cum vrei tu!

Rac
Tu plângi de la lucruri mărunte, cum ar fi faptul că nu ai mai găsit condimentele pe care le doreai tu ca să-ți iasă friptura delicioasă sau că nu îți răspunde un amic la telefon. Situațiile grave nu îți provoacă atâtea lacrimi, ci te transformă într-o fiară!

Leu
Când nu ești băgată în seamă. Ești nevoită să ridici vocea tremurând pentru ca ceilalți să te asculte. Atunci când cineva îți ignoră ideile sau prezența, recurgi repede la lacrimi.

Fecioară
Când îți vezi fostul iubit cu o altă femeie. Nici nu contează dacă este mai frumoasă sau mai puțin frumoasă decât tine. Pur și simplu te macină că e alta.

Balanță
Când telefonul tău nu mai are baterie și tocmai îți doreai să suni pe cineva drag. Acest impediment tehnologic te scoate din sărite și asta te face să verși câteva lacrimi de nervi.

Scorpion
Când iubitul tău nu te ascultă sau nu-ți răspunde la mesaje/ apeluri telefonice. Nu suporți ca cineva să te sfideze, mai ales sufletul tău pereche.

Săgetător
Cruzimea oamenilor față de animale. Nu suporți când vezi pe cineva că maltratează câinii sau pisicile pe stradă. I-ai lua pe toți la tine acasă.

Capricorn
Când pierzi bani. Ești atât de chibzuită cu banii tăi încât orice pierdere importantă te poate demoraliza total.

Vărsător
Când moare vedeta ta preferată. Te identifici foarte mult cu vedetele de televiziune iar dacă actorul sau cântărețul tău preferat pățește ceva, este ca și cum ai păți-o chiar tu.

Pești
Când în familia ta dispare armonia. Pentru cei apropiați ți-ai da și viața. Nu suporți ca părinții, soțul, copiii sau prietenii cei mai apropiați să o ducă rău.