Ce zodii au ghinion în dragoste

Iată ce zodii au ghinion în dragoste!În timp ce unele persoane par să-și întâlnească sufletul pereche încă de pe băncile liceului,alte persoane nu reușesc să-și găsescă jumătatea oricât s-ar strădui. Să aibă vreo legătură astrele? Iată ce zodii au ghinion în dragoste!

Ce zodii au ghinion în dragoste. Rac
O calitate,dar și un defect pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal este faptul că sunt foarte emotive. Se ghidează în viață în funcție de ceea ce le dictează sentimentele. Au tendința să i-a decizii neinspirate și văd doar ceea ce și-ar dori să vadă,nu realitatea. Sunt în același timp foarte romantice și din acest motiv le este foarte greu să renunțe și se luptă chiar dacă nu mai au nicio șansă. Pentr a-și găsi jumătatea trebuie să învețe să acorde mai multă libertate persoanelor de lăngă ele și să fie mai pozitive.

Ce zodii au ghinion în dragoste. Leu
Le place să flirteze și se îndrăgostesc repede. În plus,știu cum să-și evidențieze atuurile și să fie atrăgătoare pentru persoanele de sex opus. Problema lor este că pe cât de repede se îndrăgostesc,pe atât de repede se plictisesc de persoana de lângă ei. Cum partenerilor le este greu să țină pasul cu ele,relațiile sunt sortite eșecului. O soluție ar fi să investească mai mult timp relației și să aibă răbdare să cunoască partenerii,înainte să-ți încerce norocul în dragoste în altă parte.

Ce zodii au ghinion în dragoste. Capricorn
Persoanele născute sunt acest semn zodiacal sunt perfecționiste din fire și-și doresc mereu ce e mai bun,inclusiv în viața personală. Nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură,iar dacă descoperă ceva ce nu le place la un eventual partener nu au o conversație cu acesta pe această temă,ci preferă să treacă mai departe,fiind convinse că vor găsi ceva mai bun. În același timp pun mult accent pe carieră și nu le deranjează să petreacă timp peste program la birou,în loc cu persoana iubită. Deși se implică în relație,pornesc de la premisa că într-un cuplu cineva iubește mai mult și nu trebuie să fie ele neapărat acea persoană.

Ce zodii au ghinion în dragoste. Peşti
Cu toate că peştii se numără printre nativii cu ghinion în dragoste, dacă nu îşi pierd speranţa, nativii acestei zodii îşi vor găsi adevărata dragoste, într-un final!