Cel mai puternic antibiotic natural care distruge infectiile din corp

Antibioticele pot fi eficiente daca sunt folosite corect, ele sunt chiar mai bune atunci cand folosesti propriile antibiotice intr-un mod natural. Din fericire, medicii au descoperit modalitati de a face propriile antibiotice la domiciliu. Le poti folosi pentru a trata multe afectiuni.

Majoritatea oamenilor folosesc acest antibiotic pentru:
Sistemul imunitar: imbunatateste sistemul imunitar si, daca il consumi zilnic, vei primi un impuls suplimentar in timpul sezonului rece.

Infectie: daca ai de-a face cu o infectie a urechii sau infectie dentara, o poti elimina consumand acest amestec.

Raceala: acest amestec are proprietati care te vor face sa te vindeci mai repede.

Sanatatea digestiva: proprietatile acestui amestec vor echilibra bacteriile bune si rele din intestin, iar sistemul digestiv va functiona mai bine.

Ingrediente:
– Ceapa alba
– Un bulb de usturoi
– Radacina de ghimbir
– Radacina de hrean
– Otet de mere

Preparare:

Spala, curata si taie legumele. Adauga legumele intr-un borcan din sticla de 4 l. Adauga otet de mere pana cand acesta este cu 2 centimetri peste legume. Inchide borcanul si pune-l intr-un loc racoros si intunecat timp de o luna. Dupa ce a trecut o luna, aseaza un tifon peste un castron mare. Se toarna intregul amestec peste tifon.

Se strecoara. Cand nu mai curge lichid, aplica presiune asupra amestecului de legume pentru a elimina orice suc ramas. Pastreaza amestecul intr-un borcan de sticla, intr-un loc racoros si intunecat. Ia 60 de picaturi zilnic sau dupa cum este necesar.