Acasă Lifestyle Cel mai puternic antibiotic natural care distruge infectiile din corp

Cel mai puternic antibiotic natural care distruge infectiile din corp


Antibioticele pot fi eficiente daca sunt folosite corect, ele sunt chiar mai bune atunci cand folosesti propriile antibiotice intr-un mod natural. Din fericire, medicii au descoperit modalitati de a face propriile antibiotice la domiciliu. Le poti folosi pentru a trata multe afectiuni.


Majoritatea oamenilor folosesc acest antibiotic pentru:
Sistemul imunitar: imbunatateste sistemul imunitar si, daca il consumi zilnic, vei primi un impuls suplimentar in timpul sezonului rece.

Infectie: daca ai de-a face cu o infectie a urechii sau infectie dentara, o poti elimina consumand acest amestec.

Raceala: acest amestec are proprietati care te vor face sa te vindeci mai repede.

Sanatatea digestiva: proprietatile acestui amestec vor echilibra bacteriile bune si rele din intestin, iar sistemul digestiv va functiona mai bine.

Ingrediente:
– Ceapa alba
– Un bulb de usturoi
– Radacina de ghimbir
– Radacina de hrean
– Otet de mere

Preparare:

Spala, curata si taie legumele. Adauga legumele intr-un borcan din sticla de 4 l. Adauga otet de mere pana cand acesta este cu 2 centimetri peste legume. Inchide borcanul si pune-l intr-un loc racoros si intunecat timp de o luna. Dupa ce a trecut o luna, aseaza un tifon peste un castron mare. Se toarna intregul amestec peste tifon.

Se strecoara. Cand nu mai curge lichid, aplica presiune asupra amestecului de legume pentru a elimina orice suc ramas. Pastreaza amestecul intr-un borcan de sticla, intr-un loc racoros si intunecat. Ia 60 de picaturi zilnic sau dupa cum este necesar.