Cel mai scurt mariaj din lume a durat 15 minute. Vezi cauza divorţului!

Cel mai scurt mariaj din lume a durat exact 15 minute! Un cuplu din Dubai, Emiratele Arabe Unite a reuşit să intre în istorie cu o performanţă mai puţin obişnuită: cea mai scurtă căsnicie din lume. Şi dacă vă întrebaţi care pot fi cauzele care îl pot determina pe un bărbat să renunţe la soţia lui aşa de repede, vă avertizăm că… veţi avea parte de o surpriză.

Cel mai scurt mariaj din lume a fost „făcut şi desfăcut” în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Evident, cauza principală a divorţului a pornit de la bani. Mirele a negociat cu socrul mic să plătească pentru mireasa lui suma de 100.000 de dirhami (100.000 de lei). Jumătate din sumă trebuia livrată înainte, la semnarea certificatului de căsnicie, în biroul Sharia, şi cea de a doua jumătate când alaiul de nuntaşi părăsea clădirea. Mirele a plătit prima tranşă înainte să ajungă în faţa reprezentanţilor legii.

Mirii au semnat documentele şi s-au îndreptat către localul unde urma să aibă loc petrecerea. Însă când au ajuns în parcare, socrul mic a devenit agitat şi a cerut cea de a doua jumătate. Mirele i-a zis socrului să aştepte cinci minute, pentru că tranşa a doua de bani este în portbagajul maşinii lui şi că nu are motive de îngrijorare. Însă socrul a devenit vocal şi a rugat o rudă de ginerelui să meargă la maşina acestuia şi să aducă banii. Discuţia a avut loc în faţa tuturor nuntaşilor şi mirele s-a simţit insultat şi suspectat de rea-credinţă pe nedrept. Aşa că a revenit în faţa reprezentanţilor legii şi a dat divorţ. Mariajul dintre cei doi tineri a durat exact 15 minute. „Mirele s-a simţit insultat de socrul său care nu avea încredere în cuvântul său, aşa că a pus punct căsniciei”, a declarat avocatul băiatului pentru Gulf News.