Cele mai barfitoare zodii de femei: top zodii care barfesc pe toata lumea

Cele mai barfitoare zodii: top zodii care barfesc pe toata lumea.

Chiar daca impresia generala este ca barfa este apanajul femeilor, nici barbatii nu sunt ocoliti de acest “virus”. Astrologii au alcatuit in top al celor mai barfitoare zodii de femei, care nu se pot abtine sa nu comenteze orice despre oricine.

Cele mai barfitoare zodii: GEMENI
Femeile din zodia Gemeni sunt in varful clasamentului zodiilor care barfesc din cauza ca nu se pot abtine sa impartaseasca cu toata lumea ce au aflat. Nativele din Gemeni traiesc pentru a iesi la cafea cu persoanele cunoscute si pentru a se pune la curent cu ultimele noutati. Atunci cand este vorba despre bani, persoanele din zodia Gemeni devin brusc interesate de subiect si stiu cum sa obtina informatiile pe care le doresc de la persoanele cu care discuta.

Cele mai barfitoare zodii: FECIOARA
Fecioarele par persoane timide si retrase, insa in adancul sufletului sunt innebunite dupa barfa. Atunci cand afla informatii interesante, mai ales despre persoane cunoscute, sunt dornice sa barfeasca si sa obtina cat mai multe detalii. Femeile din Fecioara nu sunt invidioase, insa le place sa fie informate chiar si despre cunostinte sau rude pe care nu le-au mai vazut de mult timp.

Cele mai barfitoare zodii: SCORPION
Femeile din zodia Scorpion sunt invidioase si rautacioase si nu se bucurea deloc pentru succesul celor din jur. Daca vrei sa te imprietenesti cu o nativa a zodiei Scorpion, barfa este modalitatea care are cele mai mari sanse de reusita pentru ca adora sa barfeasca si o face de fiecare data cand iese in oras cu prietenele.

Cele mai barfitoare zodii: CAPRICORN
Femeile din zodia Capricorn nu sunt invidioase pe cei din jur, decat atunci cand cineva le fura din glorie. Daca o persoana din anturaj va iesi mai mult in evidenta decat o nativa din Capricorn, atunci aceasta o va lua in vizor. Cei care se afla mai jos din punct de vedere al succesului, nu au motive de ingrijorare pentru ca nativele din Capricorn discuta si barfesc doar persoanele pe care le considera superioare.