Cele mai bune sfaturi de la un batran pentru barbatii care vor sa se casatoreasca. Si femeile ar trebui sa citeasca asta

Când mă gândesc ce tip de sfat este cel mai bine de dat, trebuie să spun sfaturi despre căsătorie. De ce? Pentru că jumatatea dvs. este cea cu care vă petreceți întreaga viață.

Ei sunt aceia care suportă orice greutate, eșec și luptă alaturi de voi. Ei sunt alături de dumneavoastră pentru succes, creștere și binecuvântare. Vă sprijiniți unul pe altul, vă bazați pe unul pe altul și ă faceți o viață împreună.

O căsătorie este un parteneriat și, dacă o îngrijești, poate fi cel mai puternic lucru din viața ta. Vă poate oferi confort, speranță și stabilitate atunci când restul lumii nu poate.

Cuvinte de la un tată către fiul sau despre mariaj

1. Fiul meu, dacă continui sa cheltui pentru o femeie și nu te-a întrebat niciodată dacă economisesti sau investești și ea continuă să se bucure de atenție, nu te căsători cu ea.

2. Fiul meu, o femeie ar putea fi o sotie buna pentru tine, alta ar putea fi o mama buna pentru copiii tai, dar daca ai gasit o femeie ca o mama pentru tine, pentru copiii tai si pentru familia ta, te rog nu o lasa sa plece.

3. Fiul meu, nu limita poziția soției tale în bucătărie, de unde ai invatat asta? Chiar și în zilele noastre, aveam terenuri de fermă unde lucrau în fiecare dimineață… acela a fost biroul nostru.

4. Fiul meu, dacă iti spun că esti capul casei, nu te uita la buzunar; uite dacă vei vedea un zâmbet pe fața soției tale.

5. Fiul meu, daca vrei sa ai o viata lunga, lasa sotia ta sa fie responsabila de salariul tau, va fi dificil pentru ea sa-l cheltuiasca atunci cand ea este constienta de nevoile de acasa si facturile de platit, dar daca iti este in grijă, ea te va întreba de bani chiar și atunci când totul a fost cheltuit.

6. Fiul meu, nu-ti bate vreodata femeia, durerea din corpul ei nu este nimic de comparat cu rana din inima ei si asta inseamna ca ai problema de a trai cu o femeie ranita.

7. Fiul meu, acum că ești căsătorit, dacă trăiești cu soția ta o viata de burlac, vei fi din nou singur curand.

8. Fiul meu, în zilele noastre, am avut multe soții și mulți copii din cauza marilor noastre ferme și a multor recolte, nu mai există aproape nici un teren pentru agricultură, așa că îmbrățișează-ți femeia strâns.

9. Fiul meu, sub copacul mare pe care am întâlnit-o pe mama ta, ar putea fi terasele și restaurantele de astăzi, dar aminteste-ti că lucrul cel mai intim pe care l-am făcut acolo era să ne îmbrățișăm.

10. Fiul meu, nu te lasa luat de val cand incepi sa faci mai multi bani, in loc sa cheltui pe acele picioare mici care nu au stiut niciodata cat de mult ai lucrat pentru a-i obtine, investeste-i pe acea femeie care a stat impreuna cu tine.

11. Fiul meu, când am aruncat niște pietre sau am fluierat la fereastra casei bunicului tau, să o chem pe mama ta, nu era pentru sex, ci pentru că mi-a lipsit atât de mult.

12. Fiul meu, aminteste-ti, când iti spui că soția ta s-a schimbat, ar putea fi ceva ce ai încetat să faci si tu.

13. Fiul meu, mama ta, a mers cu bicicleta înainte de a-mi cumpăra mașina aceea testoasa de afara, orice femeie care nu va suporta cu tine micul tău început nu ar trebui să se bucure de bogățiile tale.

14. Fiul meu, nu-ti compara sotia cu nici o femeie, exista motive pentru care si ea te suporta si te-a comparat cu vreun barbat?

15. Fiul meu, există un lucru pe care voi îl numiți feminism, bine, dacă o femeie pretinde că are drept egal cu tine în casă, împarte toate facturile în două părți egale, ia o parte și cere-i să înceapă să plătească cealaltă parte.

16. Fiul meu, am întâlnit-o pe mama ta fecioară și i-am adus multi cartofi dulci tatălui ei, dacă nu-ți cunoști nevasta cand e fecioară, nu o învinovăți, ceea ce nu ți-am spus este că femeile noastre aveau prestigiu.

17. Fiul meu, nu ti-am trimis surorile la școală pentru că eram prost ca mulți să cred că un copil de sex feminin nu îmi va extinde numele de familie, te rog să nu faci acea greșeală, genul de femeie de succes pe care o văd astăzi a făcut sexul masculin o etichetă obișnuită.

18. Fiul meu, mama ta a luat o dată cârpa pe care o purtam și aproape că a rupt-o pentru că era supărată, nu am ridicat mâna ca să o bat pe ea din cauza unei zile ca asta, ca să fiu mândru să-ți spun că nu mi-am bătut niciodată sotia.

19. Fiul meu, în zilele noastre, femeile noastre aveau mai multă frumusețe naturală, deși nu te-aș minți, unele aveau pictură micute cu numele lor, mai ales pe brațele lor, cele pe care voi acum le numiți tatuaj, dar nu uita că ele nu au expus nici o parte a corpului lor ca și femeile voastre din ziua de azi.

20. Fiul meu, mama ta și cu mine nu suntem interesați de ceea ce se întâmplă în căsnicia ta, încercați să rezolvați problemele fără a veni întotdeauna la noi.

21. Fiul meu, iti aduci aminte ca am cumparat prima masina de cusut pentru mama ta, ajut-o pe sotia ta sa-si atinga visele la fel ca si tine.

22. Fiul meu, nu te opri din a avea grijă de mine și de mama ta, este un secret legat de imbatranire și de a avea copii să aibă grijă și de tine.

23. Fiul meu, roaga-te cu familia ta, există un mâine pe care nu îl cunoașteți, vorbeste cu Dumnezeu, care știe totul, in fiecare zi.

Loading...