Cele mai importante semne prin care îţi dai seama că te minte


Ai remarcat, în ultima vreme, schimbări de comportament la partenerul tău? În acest caz, va trebui să le tratezi cu toată seriozitatea.

Cel mai probabil, partenerul tău nu îţi mai este fidel, iar acest aspect îl va face să născocească fel de fel de minciuni pentru ca tu să nu afli de escapadele lui. Ca să-ţi dai seamă că te minte, nu trebuie decât să identifici în comportamentul lui semnele pe care ţi le vom prezenta în cele ce urmează.

Cele mai comune indicii ale faptului că eşti minţită sunt: transpiraţia în exces, nervozitatea, o tonalitate a vocii prea ascuţită sau prea gravă, clipitul des, încruntarea, atingerea necontrolată a nasului, tuşitul în pumni sau braţele ridicate deasupra capului. Acestea apar la scurt timp după începerea relaţiei cu cealaltă femeie.

Celelalte semne ale infidelităţii, care îşi vor face apariţia pe măsură ce relaţia lor avansează, sunt: schimbarea obiceiurilor proprii şi schimbarea comportamentului faţă de tine. Tot pe parcurs, partenerul tău va reuşi cumva să se dea şi de gol.

Îşi schimbă obiceiurile
Este firesc ca, la anumite intervale de timp, oamenii să-şi schimbe obiceiurile sau gusturile. Însă, uneori, acest tip de comportament poate ascunde lucruri pe care nimeni nu şi le doreşte în relaţia de cuplu.

Primul lucru care ar trebui să-ţi dea de gândit este abundenţa de schimbări din ultima vreme. A început să fie interesat de un sport nou? Probabil şi-a dat seama că este un sport interesant, despre care vrea să afle mai multe. Este brusc interesat de un sport nou, de un nou gen de filme, de un artist despre a cărui existenţă nici măcar nu ştia cu o lună în urmă şi, peste toate, i-a crescut volumul de muncă şi trebuie să stea peste program la serviciu?

Tot ce trebuie tu să faci este să realizezi un bilanţ al schimbărilor lui din ultima vreme. Ia ca punct de plecare numărul schimbărilor şi perioada în care acestea s-au produs. Un număr mare de schimbări într-un timp relativ scurt este un indiciu destul de clar că te înşală. Ca să-ţi dai seama că te minte, încearcă să-i pui întrebări referitoare la noile lui preocupări, fără a te arăta suspicioasă şi fără a insista. Cel mai important, încearcă să afli detalii. O vorbă din popor spune că „diavolul se ascunde în detalii”. Dacă te înşală, cel mai probabil nu şi-a gândit minciunile în cele mai mici detalii. Să nu mai pomenim despre faptul că, în cazul în care are de ascuns ceva, va încerca din răsputeri să termine rapid conversaţia.

Inapoi1 din 2

Loading...