Christina Ozturk are 11 copii la doar 23 de ani și plănuiește să ajungă la 105. Cum poate fi posibil

La 23 de ani, Christina Ozturk, din Rusia, are 11 copii. Însă femeia, căsătorită cu un milionar rus, visează să aibă peste 100 de copii biologici. Ea a apelat la mame surogat, iar în zece luni a devenit mamă a zece copii.

Christina Ozturk, originară din Moscova, Rusia, a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 17 ani, atunci când s-a născut fiica ei, Vika. După aceea, în timpul unei vacanțe în Georgia, l-a cunoscut pe milionarul Galip Ozturk, un magnat al imobiliarelor și al transportului.

Tânăra și bărbatul originar din Turcia s-au îndrăgostit la prima vedere și s-au căsătorit, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei. Visul lor a fost să aibă o familie numeroasă și și-au propus să aibă un copil în fiecare an. Aceștia au plănuit să aibă până la 105 copii biologici, cu ajutorul mamelor surogat.

În martie 2020 s-a născut Mustafa, primul dintre cei zece copii pe care cuplul îi are până acum. În ianuarie 2021 o mamă surogat a adus pe lume cel de-al zecelea bebeluș. ”Nu știu câți vor fi în cele din urmă, dar cu siguranță nu intenționăm să ne oprim la 10”, a afirmat tânăra.

Femeia își crește micuții cu ajutorul bonelor, după o rutină de îngrijire strictă, notat într-un set de jurnale. Aceasta a dezvăluit că micuții dorm între orele 20:00 și 06:00 în fiecare noapte. Totuși, ea încearcă să petreacă cât mai mult timp cu micuții și să răspundă nevoilor lor. Când nu este lângă ei, bonele trebuie să urmeze instrucțiunile lăsate de Christina, de la cărțile pe care trebuie să le citească, până la modul în care trebuie să se poarte atunci când un copil plânge, potrivit Dailymail.