Cine e Luiza, fiica secretă a lui Vladmir Putin? Asemănarea este incredibilă! A făcut-o cu o femeie de serviciu şi nu a vrut să mai audă de ea

Cine este Elizaveta? Adolescenta are 17 ani și este fiica lui Vladimir Putin cu Svetlana Krivonogikh, o fostă femeie de serviciu, care acum a ajuns milionară. Detalii neștiute despre viața amoroasă a celui mai mediatizat om politic din lume!

Cine este Elizaveta, fiica secretă a lui Vladimir Putin

Cunoscută pe rețelele de socializare sub numele de Luiza Rozova, fiica secretă a lui Vladimir Putin nu ezită să epateze în mediul online. Tânăra se afișează în ținute extravagante ale celor mai mari case de modă din lume.

Idila dintre cei doi a avut loc la începutul anilor `90, înainte ca Vladimir Putin să devină președinte. Potrivit unor surse apropiate, Svetlana Krivonogikh a fost menajeră și a locuit într-un apartament modest. La ora actuală mama Elizavetei locuiește în cea mai luxoasă reședință din Saint Petersburg.

În presa internațională se zvonește că mama adolescentei ar fi fost o fostă femeie de serviciu, care ar fi avut o idilă cu președintele rus. Elizaveta și mama ei trăiesc ”pe picior mare” și asta datorită legăturilor sale cu elita politică din Rusia. Svetlana Krivonogikh are o companie care deține o mică parte din Rossiya Bank.

Potrivit proekt.media, valoarea totală a proprietăților și activelor comerciale deținute de Svetlana Krivonogikh în Moscova, Saint Petersburg și orașul Soci este de 7,7 miliarde de ruble, adică 102 milioane de dolari.