Consumatia a fost 37 de centi, dar acest chelner a primit bacsis 500 de dolari. Ce mesaj i-a lasat clienta pe nota de plata

Un chelner a avut parte de surpriza vietii, cand a vazut ce bacsis a primit din partea unei cliente generoase.

Kasey Simmons, in varsta de 32 de ani lucreaza la un restaurant Applebee din Dallas, Texas, iar de curand, a avut parte de o intamplare absolut fenomenala.
O clienta i-a lasat bacsis 500 de dolari, desi ea cumparase doar o apa de 37 de centi, care era cel mai ieftin produs din meniu. Chelnerul a avut un soc cand a vazut, dar clienta i-a lasat un mesaj pe nota de plata, in care a explicat de ce a facut asta.

Cu o zi inainte, barbatul se afla intr-un supermaket, cand a vazut o clienta abatuta si deprimata. Toti ceililati o ignorau, dar Kasey a decis sa o inveseleasca, a vorbit cu ea si chiar s-a oferit sa-i plateasca ce a a cumparat. “Au fost 17 dolari, dar nu este vorba de bani, ci despre un gest frumos, sa ii arati unui om ca iti pasa de el” a spus el pentru Metro. Femeia era chiar mama clientei care i-a lasat bacsisul urias, asa ca aceasta i-a lasat un mesaj pe nota de plata si i-a explicat barbatului de ce i-a lasat o suma atat de mare.

“Intr-una din cele mai deprimante zile ale anului, tu i-ai facut ziua mai frumoasa mamei mele. Ai insistat sa ii platesti cumparaturile, i-ai spus ca este o femeie frumoasa. Iar eu nu am mai vazut-o sa zambeasca asa mult de cand a murit tata”, i-a scris clienta pe nota de plata.