Copilul a intrat în mașina de spălat și a închis ușa, dar în acel moment mașina a pornit singură! Ce l-a salvat pe sărmanul băiat de la o moarte prin sufocare

Riley Gedge-Duffy are sindromul Down și a suferit arsuri serioase. El s-a ascuns înăuntrul unui uscător al unei mașini de spălat, dar atunci când a închis ușa, mașina s-a pornit automat. Viața lui a fost salvată într-un mod incredibil.

Copilul a fost salvat de animalul familiei, un câine. Acesta a început să latre atât de tare încât a alertat-o pe mamă. Din cauza faptului că a petrecut ceva timp în uscător, băiețelul a suferit arsuri pe arme, pe spate și pe cap.
Se pare că femeia dădea cu aspiratorul în acel moment și a aflat că ceva nu e în ordine fiindcă l-a auzit pe câine lătrând foarte tare.

Șoferul ambulanței a spus că dacă copilul ar mai fi rămas mult acolo s-ar fi sufocat și ar fi murit.

Aceasta a fost a doua oară când câinele, numit Teddy, i-a alertat că ceva nu e în ordine. Prima dată a început să latre alarmant în momentul în care încărcătorul telefonului a luat foc, câinele e singurul motiv pentru care un incendiu a fost evitat.

Iată ce a pățit săracul copil a cărui poveste demonstrează că un animal poate fi un adevărat erou și un înger păzitor pentru copii, dacă i se acordă șansa: