Cum am hotărât să urmez obiceiurile oamenilor bogați și cum acest lucru mi-a schimbat viața

Se știe că oamenii bogați au o mulțime de obiceiuri bune și sănătoase, despre care se spune că acestea le ajută să fie atât de buni la tot ce fac. Dar ce s-ar întâmpla dacă un om care nu are milioane în cont ar începe să respecte toate aceste obiceiuri. OAre ce va simți? Și cum i se va schimba viața?

Am decis să urmez sfaturile acestor oameni timp de șase luni ca să văd cum este viața celor mai bogați oameni din lume.

1. Acordă sportului cel puțin 30 de minute pe zi
Nu m-am ocupat foarte des cu sport. Se întâmplă că îmi iau abonament la sală și uit de el sau îmi amintesc foarte rar. De la aceste antrenamnte nu era niciun folos. Așa că aveam nevoie de un sistem bine pus la punct. Mi-am luat un abonamet nou și mi-am făcut un plan pentru fiecare zi a lunii.

2. Cunoaște oameni noi tot timpul
Se spune că socializarea este valuta oamenilor de succes. De aceea în timpul experimentului meu am încercat să îmi fac cât mai multe cunoștințe utile și bune. Am făcut o listă cu toate cunoștințele mele și lr-am împărțit în două grupuri. Oameni utili cu care mă simt bine și cu care voi încerca să mă văd cât mai des. Oameni toxici care aduc în viața mea ceva negativ. Cu ei voi încerca să mă văd cât mai puțin.

3. Să meditezi în fiecare zi
Oamenii de succes nu dau atenție nu doar numai corpului ci și psihicului. De aceea ca să-și pună în ordine gândurile și să își elibereze creierul ei meditează în fiecare zi.

4. Citește multă literatură folositoare
Ador cărțile. Ador cum arată și le cumpăr tot timpul. Dar nu prea găsesc timp sî le și citesc. Și așa s-a adunat un munte de cărți de care nici nu m-am atins. OAmenii de succes nu citesc pentru relaxare ci pentru a învăța ceva. De aceea cel mai des aceștia citesc biografii, istorie, dezvoltare personală, sau literatură de afaceri. Și eu ales genul acesta de cărți.

5. Să-ți stabilești scopuri și să urmărești îndeplinirea lor
Ca să scap de haosul obligațiilor pe care le am am decis să le notez pe toate și să le repartizez pentru fiecare zi a săptămânii. Pentru aceasta am folosit și aplicații pe telefon și hârtie normală.