Cum puteți elimina eficient mirosul neplăcut din camera de baie: un truc de la însoțitoarele de bord!

Probabil că e greu să jignești un miros mai mult decât comparându-l cu “aroma” unei toalete publice. Cu toate acestea, în realitate, unele zone publice nu sunt chiar atât de groaznice cum se crede de obicei.

De exemplu, toaletele din avion. Cum pot fi păstrate proaspete în timpul orelor lungi de zbor? Secretul constă în faptul că însoțitorii de zbor știu un mic truc, cum să nu ofere mirosului neplăcut nici o șansă. Și probabil că veți dori să-l aplicați și dumneavoastră.

O cabină mică, fără ferestre, câteva ore de zbor și câteva sute de persoane la bord – s-ar părea că camera de baie din avion are toate premisele necesare pentru a fi locul cel mai dezgustător.

Dacă nu pe pământ, atunci în cer cu siguranță. Dar, în realitate, această cameră nu arată atât de rău. Bineînțeles, acesta este meritul însoțitorilor de bord care sunt responsabi pentru curățenie și standarde sanitare.

În primul rând, ei folosesc produse de curățare cu proprietăți antibacteriene și parfum puternic. Însă dacă mirosul neplăcut nu se dă bătut (un lucru normal), atunci se folosește acest truc mic, dar aproape genial.

Odorizanții aerosol sunt interziși la bord, iar lumânările parfumate sunt un nonsens și mai mare, care contravine tuturor regulilor de apărarea împotriva incendiilor.

În aceste condiții, în ajutorul stewardeselor vine cafeaua. Un vechi truc: în timp ce fac curat în camera de baie, însoțitoarele de bord i-au cu ele zațul de cafea din filtrul aparatului de cafea.

În doar câteva minute, aroma puternică de cafea îndepărtează orice miros, inclusiv cel mai neplăcut și chiar cel de înălbitor. În unele cazuri, o parte din băutura tare se toarnă în toaletă și se spală.

Această metodă elimină eficient orice miros, iar în baie se simte doar prospețime. Și poate fi ușor repetată în casă. Mai ales dacă oaspeții sunt deja în prag.