Cum scapi de celulita în 7 pași simpli

Se spune că ești ceea ce mănânci, dar când toxinele încep să se acumuleze în corpul tău, nu știu care ar mai fi răspunsul corect. Pentru foarte mulți oameni, unul dintre cele mai grele lucruri de făcut este să își schimbe dieta, dar acest fapt are și beneficiile sale.

În cazul în care dieta ta este bogată în sare, s-ar putea ca unele celule grase să se umfle, lucru care va face ca celulita de pe corpul tău să fie mai pronunțată.

Dacă vrei să scapi complet de celulită, uite aici 7 modalități uimitoare prin care poți reuși!

1. Schimbă dieta. Renunță la mâncărurile bogate în sare și încearcă să-ți implementezi un stil de viață mai sănătos. Poți începe cu consumul mai multor fructe și legume, de pildă. Fructele vor diminua cantitatea de sare și vor oferi corpului tău mai mulți antioxidanți sănătoși, care vor preveni deteriorarea celulelor, lucru care conduce la apariția celulitei.

2. Masează zonele problematice. Există mai multe tipuri de masaje pentru celulită, iar unele chiar merită încercate. Prin masarea zonelor cu probleme, îți vei stimula circulația sângelui și vei da drumul sângelui să circule în organism și să nu se mai acumuleze într-un singur loc. Cu cât mai tare este masajul, cu atât toxinele și acizii grași care conduc la celulită se vor acumula în organism. Un masaj bun face întotdeauna minuni, așa că nu ai de ce să sari peste această metodă.

3. Drenează toxinele limfatice. Masajul ajută, de asemenea, la drenajul limfatic, care contribuie la eliminarea toxinelor din stratul de grăsime chiar de sub piele. Atunci când acidul limfatic se acumulează în straturi de grăsime, acesta s-ar putea umfla, având ca rezultat apariția celulitei. Nu poți scăpa de celulită complet, dar cu siguranță cu un masaj bun îi poți reduce aspectul.

4. Fă mișcare. Nu ai cum să scapi de celulită dacă nu faci nimic în privința acesteia și doar stai degeaba, așteptând o minune. Poți merge la sală sau poți face acasă exerciții cu greutăți și pentru tonifiere.

5. Țintește către zonele cu probleme. Atunci când faci exerciții, ai grijă să observi zonele cu pricina și să îți concentrezi setul de exerciții mai mult asupra lor: coapse, fese și mijlocul corpului. Nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi și să îți antrenezi mușchii picioarelor și ai coapselor. Printr-un set de exerciții complete, îți vei face picioarele, fesele și burta să pară mai fine.

6. Exerciții cardio. Când vine vorba de exerciții care să te ajute să te ajute să ameliorezi celulita, trebuie să adaugi exercițiile cardio la zi! Cu cât exersezi mai mult, cu atât mai multă grăsime arzi, prin urmare, cu atât mai multă celulită îndepărtezi! Cea mai bună cale de a diminua celulita este să faci intervale de exerciții cardio, adică perioade scurte de alergat, dar intense din punct de vedere al forței.

7. Remedii naturale de încercat acasă. Dacă nu ai prea mulți bani pentru a-i investi în mersul la sală, iar produsele anti-celulită nu se încadrează în bugetul tău, atunci poți recurge la remediile naturale, preparate acasă. Unul dintre cele mai cunoscute tratamente naturale împotriva celulitei este exfolierea pielii cu boabe de cafea.