Cum scapi de petele de calcar. Trucul simplu si eficient

Cu totii ne confruntam cu petele de calcar si parca nimic nu e mai urat decat un robinet patat. Oricat ai incerca sa il cureti cu produsele speciale de curatenie, acestea parca nu vor nicicum sa dispara.

Asadar, daca si tu te confrunti cu petele de calcar de pe robinetele si chiuvetele din inox, citeste in continuare pentru a afla cum poti scapa usor de ele.

Cum scapi de petele de calcar
Nu ai nevoie de un produs special si cu siguranta nu trebuie sa mergi la cumparaturi pentru ca ai nevoie de doar doua ingrediente si le ai pe ambele in casa. Asadar, ai nevoie de otet si o carpa de bumbac. Nu-i asa ca am avut dreptate si deja le ai la indemana pe amandoua?

Primul pas este sa te asiguri ca ai ales o carpa din bumbac suficient de mare incat sa acopere intreaga suprafata patata. Pasul urmator este sa inmoi carpa in otet si sa o asezi pe chiuveta/ robinet, in zonele cu calcar. Apoi, toarna otet din ambundenta, ca sa te asiguri ca materialul este bine imbibat. Lasa otetul sa actioneze pentru cel putin o ora, dupa care da carpa la o parte si sterge suprafata patata cu un burete abraziv. In cazul in care petele sunt foarte vechi, repeta procedeul, pana cand vei elimna toate petele. In cazul in care vrei sa cureti robinetul, asigura-te ca ai infasurat baza acestuia, la fel ca in cazul de mai sus, cu o carpa imbibata in otet.